Nevestele interlopilor conduc din umbră clanurile. Cine sunt Cordunencele și ”Regina de la Madrid”

0
4066

Interlopii duri au în spate neveste la fel de dure. Soțiile din Clanul Corduneanu au ajuns să fie anchetate pentru fapte grave iar Regina de la Madrid conducea o grupare. Printre cele mai cunoscute sunt soțiile fraților Corduneanu și Alina Stoica, văduva unui temut interlop din Sibiu.

Soțiile interlopilor conduc din umbră clanurile

„Diamantul roz”, Ramona Corduneanu, soția lui Adrian Beleaua, Grațiela, soția lui Costel Corduneanu și Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu, Mihalea, soția lui Florinel sunt anchetate în dosarele de cămătărie și șantaj ale Clanului Corduneanu.Anul trecut, interlopul Adrian „Beleaua” Codruneanu și soția sa, Ramona, zisă Diamantul Roz, au fost suspectați că ar fi finanțat rețeaua condusă de Cătălin Sandu care a vândut unor dezvoltatori imobiliari terenuri pe care nu le deținea, conform newsweek.ro

Alina Filip şi Petronel Corduneanu au fost ridicați, la 31 octombrie 2022, de mascaţi în urma unor percheziții făcute într-un dosar de cămătărie.

Atunci, Alina Filip și soțul ei, Petronel Corduneanu au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, în timp ce soția lui Florinel, Mihaela Diana a fost arestată la domiciliu. Alături de ai au mai fost arestați și alți membri ai familiei. Alina Stoica, prima femeie lider a unui clan mafiot din România, supranumită și ”Regina de la Madrid”, este văduva temutului Dorel Hanea, un lider interlop originar din Sibiu care a fost mâna dreaptă a lui Ion Clămparu, zis Cap de Porc.Hanea a cunoscut-o, la Madrid, pe Alina Stoica, o româncă originară din Galaţi care încerca să-şi facă loc în piaţa infracţională spaniolă.

În urmă cu șapte ani, Hanea a fost găsit mort într-o cameră dintr-un hotel din Mexic, iar gruparea interlopă condusă de acesta a fost preluat de gălățeanca Alina Stoica.

„Regina din Madrid”, văduva interlopului Dorel Hanea, prima șefă

Ea are mai multe procese pe rol în Spania, pentru sechestrare și amenințare cu armă albă.

„Regina de la Madrid” a ajuns fața judecătorilor din Spania care i-au pronunțat o pedeapsă grea. Alina va sta 8 ani de zile după gratii, pentru proxenetism, amenințare și șantaj. Femeia a fost implicată într-o vastă rețea de proxenetism, ale cărei victime sunt zeci de românce, obligate să se prostitueze.

Claudia Balint, soția lui Nuțu Cămătaru

Claudia Balint, soția lui Nuțu Cămătaru a devenit cunoscută acum aproape 10 ani, când a apărut în unul dintre videoclipurile manelistului Florin Salam pentru piesa „Brazilianca”.

Numele piesei i-a devenit proeclă, la vremea aceea, Claudiei.Ea și Nuțu Cămătaru s-au cunoscut în anul 2013, într-un restaurant. Pe vremea aceea, Nuțu  era căsătorit cu Lidia Balint. Cei doi au divorțat în acel an iar Claudia a devenit iubita interlopului. În scurt timp, Nuțu a ajuns la închisoare, iar iubita i-a fost alături la procese și i-a făcut vizite la penitenciar. După eliberare, cei doi au devenit părinții unui băiat pe nume Cezar.

Povestea lui Nuțu Cămătaru a devenit subiect de carte.

5 2 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments