O fetita crescuta la orfelinat care facea dializa de 12 ani la Spitalul „Sf.Maria” din Iasi a pierdut lupta cu boala care o macina de la varsta de 4 ani

1
223

Flori, o tanara in varsta de 16 ani care suferea de insuficiență renală cronică, afectiune datorita careia de la varsta de 4 ani a facut dializa la Spitalul „Sf.Maria” din Iasi, a pierdut lupta cu boala nemilloasa care a macinat-o timp de 12 ani.

Și-a petrecut prima perioadă din viață la un orfelinat din Roman, județul Neamț dar după ani întregi de vizite regulate la spitalul ieșean pentru dializă, medicii, conducerea spitalului, prin eforturi susținute, au reușit în anul 2014 să îi găsească un loc lui Flori la centrul “Sf. Andrei” din Iași pentru a ajunge mai ușor la dializă.

Era cunoscută ca fiind “veterana” unității medicale, medicul ei curant – Dr. Stârcea Magdalena, fiind cea care se asigura că șederea lui Flori la secția de Nefrologie era cât mai plăcut posibilă, date fiind circumstanțele. Flori ajunsese să își smulgă cateterul pentru dializă cât timp se afla la centrul social, doar-doar vă ajunge din nou în spital, acolo unde medicii, asistentele, infiermierele, îi deveniseră familia de care nu a avut parte niciodată.

Flori nu avea pe nimeni. Fusese abandonată și și-a petrecut toată viața fără să cunoască dragostea de mamă. Primea mângâiere numai de la personalul din spital și tot cei din spital îi vor fi alături pe ultimul drum.

Flori s-a stins ieri, 18 aprilie, în brațele medicilor și asistentelor, semănând doliu la Spitalul de Copii “Sf. Maria”.

Dumnezeu să o odihnească in pace!

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUn cartier rezidențial a aparut in Rediu, pe traseul soselei de centura:„In Cartierul Austriac sunt doua autorizatii iar restul cladirilor sunt facute abuziv. Primarul stia din 2021 ca pe acolo va trece una dintre cele cinci variante”
Articolul următorAUR, solicitare pe placul Moscovei: „Sa fie interzis tranzitul cerealelor ucrainene prin Romania”
Abonează-te
Anunță-mă
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Constantin
Constantin
1 an in urmă

Doamne iartă-ne ! Iartă-ne Flori !