Supărat din cauza aglomerației dintr-o intersecție, un bărbat s-a dat jos din mașină și a început să dirijeze traficul

0
147

Supărat din cauza aglomerației în trafic, dar și pentru că în zonă nu funcționeau semafoarele și nu se afla niciun polișist, un bărbat s-a dat jos din mașină și a început să dirijeze autoturismele, mai ceva ca un agent de la rutieră.

Bărbatul a fost surprins în imagini în zona intersecției de la City Mall din Constanța, acolo unde semafoarele au fost oprite încă de sâmbătă, 22 aprilie, ora 22.00, până la punerea în funcțiune a noului sistem de semaforizare.

În urma unor imagini apărute în spațiul public, la data de 26 aprilie a.c., Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

În municipiul Constanța, la intersecția dintre bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Soveja se desfășoară lucrări de reconfigurare a trecerilor pietonale și a semafoarelor.

În acest context, circulația în zonă este dirijată de către polițiști sau polițiști locali, iar, în lipsa acestora, se desfășoară pe baza indicatoarelor rutiere.

În momentul de față, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier efectuează verificări cu privire la aspectele sesizate. Polițiștii le recomandă cetățenilor să nu realizeze activități de acest gen, pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSilk District – cum a progresat proiectul imobiliar care a devenit un reper pe harta Iașului
Articolul următorTânăr de 24 de ani din Iaşi, cercetat după ce şi-a şantajat fosta iubită minoră cu clipuri indecente. Bărbatul avea o relaţie cu o altă minoră
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments