Un politist local a rezistat amenintarilor sefului CJ Constanta: „Ba, tu stii cine sunt eu?! Saptamana viitoare nu mai esti nimic” – Video

0
277

O publicatie din Constanta a dat publicitatii, luni, o inregistrare din noiembrie 2021 in care presedintele Consiliului Judetean Constanta, Mihai Lupu (PNL),  jigneste si impinge un politist local care nu i-a permis accesul cu masina in zona peninsulara a municipiului Constanta. Imaginile au fost tinute la secret pana acum.

„Ba, tu stii cine sunt eu?!”, „De maine nu vei mai fi acolo”, „Saptamana viitoare nu vei mai fi nimic, idiotule”,  „Esti cel mai prost om pe care l-am vazut in viata ta”, il ameninta presedintele CJ Constanta pe politistul local in imaginile postate de Constanta Info.

Mihai Lupu ii intinde si telefonul politistului local si il intreaba: “Nu vrei sa vorbesti cu primarul tau?”. In acel moment politistul local il atentioneaza ca este inregistrat audio-video cu camera video din dotare si ii cere sa se comporte normal.

“Cat de prost sa fii tu, ma? Eu sunt presedintele Consiliului Judetean. Cat de prost sa fii tu sa faci chestia asta. Esti cel mai prost om pe care l-am vazut in viata mea”, a continuat Mihai Lupu, care s-a apropiat de politistul local si l-a impins, el fiind indepartat apoi de barbatul care il insotea.

“Din momentul acesta va anunt ca….”, a mai afirmat politistul local, fiind intrerupt de Mihai Lupu, care a continuat: “Ce anunti, idiotule? Saptamana viitoare nu mai esti nimic. Am venit sa ma duc acasa la mine, prostu dracu ce esti tu. Daca erai destept… o sa vezi, nu o sa mai fii nimic saptamana viitoare. Idiotule. Nu ti-am facut nimic, cretinule. Cum te cheama pe tine?”.

Conflictul a pornit dupa ce masina care il ducea acasa pe presedintele CJ Constanta nu avea permis de acces in zona peninsulara si nu a fost lasata sa treaca de politistul local de la bariera respectiva.

Mihai Lupu nu a dorit sa comenteze incidentul.

Intrebat despre acest incident, primarul municipiului Constanta, Vergil Chitac, a precizat: „Concluzia mea este ca politia locala aplica legea. Bariera nu s-a deschis! Politistul local si-a facut datoria conform instructiunilor primite. Mentionez ca la momentul acela, regulamentul prevedea o restrictie de acces in zona peninsulara. Faptul ca se aplica legea, indiferent de situatie, este vizibil si reprezinta o schimbare fundamentala fata de administratiile precedente.”

Intre timp, politistul local implicat in incident a parasit DGPL Constanta, anunta Constanta News. Potrivit informatiilor prezentate de Primaria Constanta, plecarea nu ar avea legatura cu aceasta situatie el trecand prin concurs, la o alta institutie a statului. De asemenea, se mai precizeaza si faptul ca in aceast caz nu a fost intocmit un dosar de cercetare penala pentru ultraj, pentru ca agentul nu ar fi considerat necesar sa faca o plangere impotriva presedintelui CJ Constanta, Mihai Lupu.

0 0 votes
Article Rating


SURSĂaktual24.ro
Articolul precedent„Cât dai mielul?”
Articolul următorNoi reguli pentru Cartierul roșu din Amsterdam. Programul lucrătoarelor sexuale se încheie cu trei ore mai devreme, iar bordelurile ar putea să se mute cu totul
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments