VIDEO! 1.500 de locuitori din comuna Plugari sunt izolati: „Am vorbit cu domnul director, dar abia s-a semnat contractul si mai devreme de doua zile nu se poate interveni”

0
95

1.500 de locuitori din comuna Plugari sunt izolati din cauza ninsorilor care au blocat accesul catre doua sate. Desi s-a incercat in nenumarate randuri sa se intervina, autoritatile locale spun ca nu au in dotare freze pentru a deszapezi.

Paul Mursa, primar Plugari: „Drumul judetean care face legatura intre satele Plugari si Borosoaia este inazapezit de aseara. Noi am incercam sa intervenim cu utilajele din dotare dar, din pacate, acolo ar fi nevoie de o freza, pe care noi nu o avem. Suntem 1.500 de oameni blocați acolo. Speram ca autoritatile judetene sa trimita o freza cat mai repede posibil si sa deblocam situatia. Am vorbit cu domnul director, dar abia s-a semnat contractul si mai devreme de doua zile nu se poate interveni”.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTarifele la Uber au explodat in Iasi! Unii calatori au platit 250 lei pentru o cursa:„E mai scump decat un taxi obisnuit! E ultima oara cand merg cu Uber”
Articolul următorVIDEO! O ambulanta si un echipaj de pompieri au ramas blocate in Grajduri din cauza viscolului
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments