Video!UPDATE! Indivizii care l-au batut cu bestialitate pe Cornel Etcu in Skin au fost ridicati de mascati. Cinci persoane au fost retinute pentru 24 de ore

0
1357

UPDATE! Agresorii familiei Etcu au fost retinuti timp de 24 de ore. Vorbim despre trei barbati si doua femei.

„În baza probatoriului administrat în cauză, cele 5 persoane conduse la cercetări au fost reținute de polițiștii Secției nr. 3 Poliție pentru 24 de ore.
Acestea urmează a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale”, a transmis IPJ.

In aceasta dimineata polițiștii Secției nr. 3 Poliție Iași au efectuat trei percheziții domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Este vorba despre persoanele care au luat parte la bataia din Skin.

„Din cercetări a rezultat faptul că infracțiunile ar fi fost comise la data de 09 aprilie a.c., în jurul orei 04.00, la ieșirea dintr-un club din mun. Iași, în urma unui conflict spontan. Cinci persoane, dintre care trei bărbați și două femei au fost conduse la sediul Secției de Poliție pentru cercetări”, a transmis IPJ Iasi.

Context

Cornel Etcu, fratele lui Silviu Stefan Etcu, patronul Ral Construct, a trecut alaturi de familia sa prin clipe de groaza. O simpla iesire in oras in care trebuia sa sarbatoreasca onomastica fiicei sale s-a transformat intr-o bataie care s-ar fi putut incheia tragic. Barbatul a fost lasat inconstient, in zona scarilor de la clubul Skin, iar fiica sa, Florentina a fost lovita si tinuta cu forta de niste femei pentru a vedea cum tatal sau incaseaza pumni si picioare de la niste indivizi. Din primele cercetari, a rezultat faptul ca cel care dadea cu pumnii si picioarele in victima ar fi Mihai Apostol. De asemenea, o parte din cei care au participat la bataie ar avea antecedente penale. La toata scena au asistat inclusiv bodyguarzii lui Razvan Tepoi, care au preferat sa ignore totul si sa plece. Momentul a fost imortalizat de cei prezenti la eveniment.
„La sfarsitul serii cand doream sa mergem acasa, coboram scarile si din spatele nostru veneau patru barbati si doua femei care se injurau, isi adresau injurii. Eram cu fratele meu si m-am oprit sa vedem despre ce e vorba. Credeam ca femeile pot fi in pericol dar de fapt, nu era vorba de asa ceva. Asa vorbeau ei intre ei, moment in care am inceput sa radem, nu de ei ci intre noi”, a spus Florentina Etcu, fiica barbatului agresat.
Au mai trecut cateva secunde pana cand totul s-a transformat intr-o bataie crunta.

„Nu-i cunoșteam deloc, s-au luat de copii și au început să îmi lovească copiii. M-am băgat să-i apăr și au tăbărât toți pe mine, m-au pus jos și au început să mă lovească cu sălbăticie efectiv. Nu s-a băgat nimeni, nici bodyguardul de la club, se uita pe scări și a plecat înapoi în club.”, a spus Cornel Ețcu.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments