Încep lucrările la parcarea Aeroportului din Iași. Traficul auto restricționat din 8 mai

0
111

Data inceperii lucrarilor la parcarea Aeroportului International din Iasi s-a amânat. Traficul nu va fi restricționat de mâine, 2 mai ci începând cu data de 8 mai, a anunțat Elena Troia, purtătorul de cuvânt de la Aeroportul Iasi.

Parcarea existenta din fata terminalului T3 va fi inchisa, urmand sa fie predata constructorului. Lucrarile vor dura 3 luni, perioada in care pasagerii vor putea folosi parcarile de la Ciric.

De la rond Ciric va fi permis doar accesul companiilor de transport public, taxiurilor, companiilor de ride sharing, a angajatilor care lucreaza la aeroport, a echipajelor si a celor care vin cu scop lucrativ.

Primaria municipiului Iasi a anuntat ca va pune la dispozitia pasagerilor mijloace de transport public cu o frecventa crescuta care vor circula pe traseul catre aeroport.

Romeo Vatră, director Aeroportul Internațional Iași:

„Parcarea va avea 600 de locuri, aproape o dublare a numarului de  locuri de parcare. Noi incepem lucararile la parcare la inceputul lunii mai, asa am stabilit graficul cu constructorul iar acesta ne-a propos ca in vreo 3 luni vom avea parcarea finalizata. ” 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments