Primaria Iasi va oferi pachete cu dulciuri si jocuri copiilor defavorizati

0
55

Primăria Municipiului Iaşi, prin Direcţia de Asistenţă Socială, va organiza cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, o acţiune cultural-caritabilă pentru copiii familiilor defavorizate din monitorizarea Direcției.

Joi, 1 iunie, de la ora 12.00, 900 de copii, din care 631 proveniți din familii defavorizate și 269 de copii din familiile de ucraineni refugiate în Iași din cauza războiului sunt așteptați în Parcul Expoziției, unde vor primi pachete cu dulciuri, jocuri, articole sportive și de papetărie în valoare de 140 de lei fiecare.

Evenimentul va fi completat de un moment artistic susținut de Corul de Copii „Luceafărul”, Clasa de excelență coordonată de prof. Anca Apetroaei și Grupul de dans modern coordonat de prof. Mihaela Budacă de la Palatul Copiilor.

Acțiunea are drept scop combaterea marginalizării sociale și a abandonului școlar.

Partenerii evenimentului sunt Fundația „Solidaritate și Speranță”, Fundația „Star of Hope”, Fundația Serviciilor „Bethany”, Fundația „Salvați Copiii”, Fundația „Alături de Voi”, Fundația „Hecuba” și Asociația „Surâsul Albastru”.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentÎn timp ce primarul Stelian Turcu visează tramvaie până în Lețcani, oamenii vor securizarea drumului european din sat pentru a preveni accidentele cu victime: „Atitudinea dumnealui este una care duce spre comunism. Primăria Lețcani ar putea să facă demersuri pentru a trece acest drum european în administrația locală dar nu este în interesul nimănui și ar fi prea costisitor”
Articolul următorConducerea C.N. ‘Poşta Română’ vrea să mute hub-ul logistic regional de la Iaşi în zona Roman
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments