SuperDumi, omul care gestionează hazardul. El a câștigat 700.000 de lei la pariuri cu o investiție de aproape 500 de lei! Care este rețeta succesului

0
2727

În spatele oricărei reușite sunt mulți ani de încercări, analize și… O echipă care crede în succes. Ionuț Dumitrașcu a câștigat săptămâna aceasta fabuloasa suma de 700.000 de lei din pariuri sportive on-line. El a avut multă încredere în selecțiile sale, iar asta i-a garantat câștigul. Până acum, nimeni din județul Iași nu a mai obținut o sumă atât de mare din pariuri on-line. Parcursul nu a fost unul ușor, spune Ionuț Dumitrașcu, pentru că vorbim despre ani de experiență dar care au meritat tot efortul. Ieșeanul reușește împreună cu echipa sa să obțină venituri lunare consistente doar din pariuri sportive.

„În spatele acestor succese, pentru că nu este unicul, dar este cel mai mare este o echipă de opt oameni. Face parte un statistician, un psihiatru și încă șase persoane care muncesc efectiv pe lucrul acesta: analizează, joacă și fac cele mai bune alegeri pentru a obține reușita. Ca să poți să intri în echipa asta, pe lângă cunoștințele sportive, obligatoriu trebuie să citești două cărți: Dopamina și Blink a lui Malcom Gladwell, în care se vorbește despre instinctul adaptiv. După ce parcurgi aceste două cărți îți schimbi complet modul de a gândi și de a percepe nevoia asta de stimulare și de a face bani”, a mărturisit Ionuț.

Odată cu timpul, experiența a început să își spună cuvântul. Era nevoie de ceva mai mult decât noroc pentru a câștiga motiv pentru care Ionuț Dumitrașcu a decis să creeze o echipă care să se focuseze doar pe câștig și dezvoltare personală.

„Te poți întreba cum de ai ales 16 evenimente din 3.000 ? Tocmai că s-a muncit foarte mult. Am avut și o doză de șansă pentru că în orice business este nevoie d eo doză de șansă. Povestea durează de 15 ani dar ea este așezată schematic de vreo șapte, iar media câștigurilor pe membru este de 18.000-35.000 de euro. Înainte să dezvolt schema asta de câștig am discutat cu 200 de subiecți și am notat fiecare greșeală. La început era totul haotic și poți pierde energie, timp și bani dacă nu te organizezi.  Cei care sunt în categoria pierzătorilor cred că sunt focusați 12 ore pe zi în timpul acesta de activitate, în schimb cei din echipa mea petrec aproximativ patru ore pe zi”, a mai spus ieșeanul.

După ce parcurg mai multe etape, membrii echipei sunt supuși unor teste. De ce? Pentru că s-a observat de-a lungul timpului faptul că persoanele care intră în această lume a pariurilor sportive fac față cu greu tentației de a pierde bani. Își doresc câștiguri mai mari și iau decizii pripite, iar la final pierd tot ce câștigă. Astfel, Ionuț a creat un sistem bine pus la punct, în care membrii treubuie să lucreze cu bani puțini, între 1.500 -4.000 de lei, timp de două săptămâni. Ulterior, odată cu creșterea veniturilor, cresc și mizele.

„Contul colegilor mei va fi creditat cu 50.000 de lei de către mine pe care îl pariem în funcție de zece reguli care sunt, deocamdată, confidențiale. Secretul este să pariezi și să pierzi maxim 20% din bani într-o săptămână. Practic, trebuie să fii responsabil de orice acțiune a ta iar asta îți poate garanta venituri de zecii de mii de euro pe lună, ceea ce pentru România, zic eu, este ceva foarte bun”, a mai spus Ionuț care și-a propus ca în viitor să implementeze acest sistem la un nivel mult mai mare.

3.8 4 votes
Article Rating


Articolul precedentBerarium Tankeria Ursus, un concept în premieră: bere la Tank adusă direct din linia de producție a fabricii. Concert Timpuri Noi, în acest weekend
Articolul următorTUIASI – Festivalul internațional de inventică EUROINVENT aduce la Iași peste 1.000 de invenții, proiecte, lucrări și volume
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments