VIDEO: Un șofer de BMW care și-a parcat mașina pe plajă a găsit-o luată de valuri la scurt timp. ”Nu poți parca acolo”

0
83

Un șofer de BMW care și-a lăsat decapotabila pe o plajă și-a găsit mașina luată de valuri, scrie Mirror.co.uk.

Un videoclip arată vehiculul în timp ce a fost luat de valuri și a început încet să fie dus în larg după ce a fost lăsat pe plaja Trevaunance din St Agnes, Cornwall, Marea Britanie, duminică.

Imaginile arată că mașina a fost dusă la o distanță considerabilă, făcând probabil ca modelul de 100.000 de lire sterline să nu mai poată fi utilizat odată ieșit din apă.

Garda de coastă a fost apoi chemată pentru a inspecta autovehiculul pentru a verifica dacă se afla cineva înăuntru.
Deși nu este clar cui aparține mașina sau de ce a fost lăsată pe plajă, St Agnes Coastguard Search & Rescue Team a reușit în cele din urmă să o scoată din mare – la aproape două ore după ce au fost chemați.

Echipa de căutare a scris pe pagina sa de Facebook: „Am rămas la fața locului în timp ce s-au făcut eforturi de recuperare și vehiculul a fost în cele din urmă scos”.

Postarea a atras comentarii diverse de la oameni, iar marea majoritate au susținut că șoferul „ar trebui să fie amendat”, alții s-au amuzat și au scris: ”Nu poți parca acolo, amice”.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUn nou incendiu izbucnit la o locomotivă, pe traseul Tecuci-Iași/ Aproximativ 200 de călători s-au autoevacuat
Articolul următorAdelin și tatăl lui au murit pe loc, după ce au intrat cu ATV într-un stâlp. În urmă cu două luni, mama copilului murea de cancer
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments