5 situații în care pantalonii scurți Nike te salvează de căldură

0
103

Acum că vara și-a intrat în drepturi, este momentul să treci la garderoba pentru zile călduroase. Asta înseamnă că poți din nou să porți fuste și rochii, dacă ești fată, sau shorturi cu tricouri, dacă ești băiat.

Acest articol însă, este pentru toți. Toți cei care vor să se simtă bine pe toată perioada estivală în orice situație. Cum faci asta? Îmbrăcând o pereche de pantaloni scurți Nike în care să te simți lejer.

Iată care sunt cele mai comune situații în care o pereche de pantaloni scurți de la cunoscutul brand de articole sportive te vor ajuta să treci peste căldura infernală de afară.

  1. Poarta pantalonii scurti Nike atunci când mergi la sală. Îți place să te menții mereu în formă și acesta este un lucru cum nu se poate mai bun. Atât pentru sănătatea ta, cât și pentru aspectul fizic.

Vara nu trebuie să te lași intimidat de temperaturile mari care te fac să transpiri. Pur și simplu, ai nevoie de un echipament sportiv corespunzător. În primul rând, alege articole din bumbac, pentru că acest material este mai ușor, iar pielea poate respira bine prin el.

De altfel, dacă optezi pentru pantaloni Nike, ești sigur că ai parte de o experiență confortabilă. Indiferent de materialul din care sunt confecționați pantalonii, ești sigur că e vorba despre un material calitativ, iar croiala îți permite să te miști în voie pentru a executa corect toate exercițiile.

  1. Ieși la o tură de alergat într-o pereche de pantaloni scurți Nike. Faci jogging cel puțin de două ori pe săptămână? Atunci meriți s-o faci cu stil. Hainele pe care le porți atunci când ieși la alergat sunt foarte importante pentru ca orele petrecute afară să se transforme în timp de calitate.

Pe lângă o pereche de pantofi sport speciali pentru alergare, care să aibă talpă moale și să fie flexibili, ai nevoie și de un top ușor și de pantaloni lejeri. Cei de la Nike îți oferă și de această dată libertate de mișcare. În plus, materialele lasă pielea să respire, fără să se lipească pe tine din cauza transpirației abundente.

Îmbrăcat corespunzător poți savura din plin momentele de la răsărit sau de la apus, când soarele nu dogorește atât de tare.

  1. Pantalonii scurți Nike se potrivesc perfect pentru o ținută casual. Atunci când ieși cu prietenii în oraș la o cafea sau bere iar locația nu este prea pretențioasă, poți merge pe o variantă de outfit casual, cu un tricou simplu și o pereche de pantaloni scurți. În acest fel nu vei atrage prea mult atenția asupra ta când nu este cazul.

În plus, te vei simți foarte confortabil, fără blugi care au nevoie de curele strânse, fără fuste prea mulate care nu îți permit să te miști în voie.

Și când vrei să dai o tură rapidă până la magazin, tot shorturile te vor salva rapid. Îi tragi pe tine dintr-o singură mișcare, mai adaugi un tricou monocrom și ești gata.

  1. Scapă de căldura din casă adoptând ținute lejere. Dacă nu ai un aparat de aer condiționat care să fie eroul zilelor toride, atunci trebuie să apelezi la alte trucuri pentru a scăpa de temperaturile extrem de ridicate. În afară de clasica înghețată sau paharul cu suc cu gheață, mai ai nevoie și de alte ajutoare.

Hainele subțiri și scurte sunt foarte utile în acele zile arzătoare. Fiind în propria locuință, poți alege maieuri cât mai lejere și decoltate, fără să-ți faci griji că te privește cineva din umbră. Pantalonii Nike sunt oricum ușori și au dimensiuni relativ scurte, deasupra genunchiului, pentru a lăsa pielea picioarelor să respire în voie.

Uneori poate chiar alegi să rămâi într-o pereche de boxeri pentru bărbați sau femei, lucru pentru care nu poți fi judecată.

  1. Îmbracă-te lejer atunci când călătorești. Fie că este vorba despre o zi întreagă de condus sau o mică excursie pe dealul din orașul tău, pantalonii scurți sunt o alegere sigură pentru confortul tău. Asortează-i cu ceva la fel de comod în partea de sus și uită de stresul creat de căldura insuportabilă.
5 2 votes
Article Rating


Articolul precedentUnde nu intră soarele pe fereastră, intră doctorul pe ușă
Articolul următorTrei persoane și trei societăți comerciale, urmărite penal de DNA în dosarul contractelor de achiziții la Baza militară americană de la Mihail Kogălniceanu
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments