Disponibilizari la stat? Premierul Ciolacu: „Statul roman nu mai poate plati doar pentru ca bugetarii sa vina la birou”

0
132

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, joi, ca este nevoie de performanta in administratie, iar statul roman nu mai poate plati doar pentru ca bugetarii sa vina la birou. El nu a precizat insa si ce se va intampla daca functionarii nu livreaza „performanta”. PSD s-a opus din rasputeri pana acum disponibilizarilor din aparatul de stat, in conditiile in care acesta este mult supradimensionat.

„Toti functionarii statului roman trebuie sa inteleaga ca avem nevoie de performanta in administratie. Statul roman nu mai poate plati doar pentru ca bugetarii sa vina la birou, iar asta este valabil de la nivel de ministru pana la nivelul functionarilor de executie”, a declarat Marcel Ciolacu la finalul sedintei de Guvern.

El a adaugat ca mandatul Guvernului „este despre reforme si economie”.„In acest moment, la Guvernul Romaniei si la toate ministerele de linie am anuntat ca intram intr-un regim de mobilizare generala. Avem de livrat tinte si jaloane din PNRR si nu putem rata nimic: pensiile speciale, legea salarizarii, managementul companiilor de stat. Mandatul acestui Guvern este despre reforme si economie. Mai concret, despre cum facem ca economia sa produca mai multa valoare si locuri de munca, iar rezultatele sa se vada concret in buzunarele oamenilor. De aceea, in fiecare sedinta de Guvern veti vedea ca avem pe agenda noi masuri de stimulare economica. Insa primul si cel mai concret rezultat al unei guvernari bune este ca inflatia sa scada. Oamenii sa simta asta in preturile unor produse de baza. Asta vrem sa facem imediat si sa actionam inca de saptamana viitoare”, a afirmat prim-ministrul.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentIn parcul Copou și la Plopii fără Soț din Bucium au fost montate banci imprimate cu poeziile lui Mihai Eminescu
Articolul următorProcurorii romani vor invata de la FBI tehnici si metode speciale de investigatii
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments