În plan profesional, Petru Movilă este model. A primit o „Distincție de vrednicie” de la o parohie, însă actualul city manager al Iașului a fost obligat de instanţă să achite pensia alimentară a copilului „din flori”

0
1203

Fost deputat și actual city manager al Iașiului, Petru Movilă a fost obligat de instanţă să-şi asume întreţinerea copilului „din flori”. Magistraţii Tribunalului au confirmat sentinţa adoptată de Judecătorie în urmă cu un an, respingând apelurile declarate de Petru Movilă şi de mama copilului acestuia. Movilă va trebuie să achite lunar o pensie de întreţinere în cuantum de o şesime din venitul său net. Decizia instantei este definitivă.

„Dispune ca exercitarea autorității părintești față de minorul D. V. să fie exercitată de ambii părinţi, respectiv reclamanta D. C.M. şi pârâtul M. P. Dispune ca obligaţia de întreţinere faţă de minor să fie executată în natură de ambii părinţi. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 3.620 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând taxă de timbru şi contravaloare expertiză medico legală”, se arata in minuta sentintei.

Paradoxal, de curând, Petru Movilă a primit din partea Parohiei „Adormirea Maicii Domnului” din localitate Țibana o „Distincție de Vrednicie”, tot în luna mai când instanța l-a obligat să achite pensia alimentară. Copilul s-a născut în noiembrie 2019, nefiind recunoscut de Petru Movilă, căsătorit din 2011 cu un medic al Spitalului „Sf. Spiridon”.

Proces îndelungat

Fostul deputat PMP a fost dat în judecată de mama copilului, iar un test ADN a demonstrat paternitatea.

„Am avut o relaţie frumoasă, din care a rezultat un copil frumos, pe care nu a vrut să îl recunoască. Viaţa ne-a adus împreună şi sunt convinsă că îl iubeşte pe copilul nostru, dar, dat fiind statutul public, probabil de aceea nu îl recunoaşte. Altă explicaţie nu găsesc“, declara Carmen Diaconu în momentul în care l-a dat în judecată pe Petru Movilă. Acum se pare că mama s-ar fi resemnat cu situația în care se află sau cel puțin asta reiese din postările sale din social media în care spune că „Life goes on”(n.r.Viața merge înainte!”).

Deputatul Petru Movilă este tatăl copilului nascut in noiembrie 2019 de avocata Carmen Mariana Diaconu, acesta fiind și rezultatul testului ADN efectuat în luna martie 2021 de Institutul de Medicină Legala Iași.

5 2 votes
Article Rating


Articolul precedentA scapat de pedeapsa si barbatul Olgutei, Claudiu Manda: „Procesul penal a incetat ca urmare a intervenirii prescriptiei”
Articolul următorMihai Lupu, președintele CJ Constanța, acuzat că ar fi luat mită plante ornamentale și aspersoare. El este din Iasi si a ocupat functii cheie de-a lungul timpului
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments