Primarul de la Rediu implicat intr-un nou scandal, dupa ce este acuzat ca a bruscat o femeie

0
912

Primarul din Rediu, Ciprian Grosu este implicat intr-un nou scandal dupa ce a fost acuzat de un inginer ca i-a bruscat sotia. Incidentul s-ar fi petrecut ieri dupa amiaza iar femeia a scos un certificat medico legal si a facut o plangere la Politie fiind deschis un dosar penal.

„Nu sunt genul de om care provoacă, însă doresc să vă anunț (chiar dacă poate unii bănuiați) că și familia mea suferă din cauza Primarului din comuna Rediu, județul Iași, Constantin Ciprian Grosu, incapabil să fie OM. Astăzi, 29.06.2023, la orele 15:30, in Primăria Comunei Rediu, susnumitul a arătat ce înseamnă a fi bărbat, în opinia dânsului: să împingi o femeie, să o bruschezi, să o înjuri, să îi prinzi mâna în ușă și să o dai afară ca pe un câine. Nu sunt imagini dintr-o țară bananieră, sunt chiar rezultatele acțiunilor susnumitului. Sotia mea, Iulia Raduc, încercând încă o dată să facă bine comunității în care locuim, prin rezolvarea dosarelor legate de cadastru din primărie (gratuit conform contractului de voluntariat) a fost agresata violent de primarul Grosu”, a povestit Bogdan Raduc.

Potrivit certificatului medico legal femeia „a suferit echimoze care au putut fi produse prin lovire cu mijloc contondent si posibil comprimare intre doua planuri. Nu necesita zile de ingrijiri medicale pentru vindecare”.

5 1 vote
Article Rating


Articolul precedentPachetul NutriCheck: investigarea multidisciplinară a pacienților cu exces ponderal la Arcadia
Articolul următorDrumul Uricani – Cicoarei are, în sfârșit, acord de mediu: de 20 de luni e finalizat studiul de fezabilitate
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments