Tragedia de la Poienarii Burchii. Tanarul ucis de soferul sinucigas era Mihai Bercar, membru in Forta Dreptei

0
179

Tanarul de 23 de ani, ucis duminica dupa ce un alt sofer a intrat cu mare viteza in masina lui, in dreptul comunei Poienarii Burchii, este Mihai Bercar, membru in partidul Forta Dreptei. Soferul ucigas isi anuntase familia ca vrea sa se sinucida intrucat era cercetat pentru viol.

„Dragi colegi ! Cu profunda durere si un mare regret doresc a va aduce la cunostinta, faptul ca astazi 18.06.2023 am pierdut in urma unui grav accident rutier, un prieten, un adevarat liberal, un coleg si membru in Filiala Forta Dreptei Prahova si Organizatia Locala Sirna, la varsta de doar 23 de ani !

Surse din Politie au declarat pentru aktual24.ro ca soferul vinovat de accidentul de la Poienarii Burchii, soldat cu decesul a doi oameni, era cercetat intr-un dosar de viol. Anterior accidentului, barbatul ar fi transmis familei sale mesaje suicidale.

Din primele date de la fata locului, un barbat in varsta de 43 de ani, in timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101A, din directia Poienarii Burchii catre Sirna, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un alt autoturism, condus de un tanar de 21 de ani.

In urma accidentului a rezultat decesul ambilor conducatori auto si vatamarea corporala a unui pasager de 19 ani, acesta fiind preluat de elicopterul SMURD.

Soferul de 43 de ani, care a provocat accidetul, era cautat de politistii din Dambovita, in zona acestei localitati, existand date ca se afla acolo, intr-o masina. Acesta era cercetat intr-un dosar penal de viol, el fiind acuzat ca a violat o minora in varsta de 13 ani, au precizat sursele din Politie.

Anterior accidentului, barbatul ar fi transmis familei sale mesaje suicidale.

El nu se afla inscris in registrul agresorilor sexuali (nu a mai comis fapte de agresiune sexuala/viol anterior faptei sesizate acum).

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVideo! Ploaia a făcut prăpăd la Iasi. Străzile au fost cuprinse de apa
Articolul următor66.838 de copii nu ajung, luni, la Evaluarea Națională. Statul nu are nicio informație despre ei
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments