Afaceristul Claudiu Florica a fost lovit de o masina pe trotuar. Acum 2 ani a fost achitat in dosarul Microsoft 2

0
160

Afaceristul Claudiu Florica, fostul sef al Fujitsu Romania, a fost lovit de o masina pe trotuar in Bucuresti. In urma cu doi si jumatate el a fost achitat in dosarul Microsoft 2.

Florica e acum internat la Spitalul Universitar. El iesea de la frizerie cand a fost lovit, in jurul orei 10.00, pe trotuarul strazii Nasaud, Sector 5.

O autoutilitara Ford, aflata pe trotuar, a efectuat manevra de mers inapoi si l-a surprins si accidentat pe Florica, au precizat surse judiciare pentru aktual24.ro.

S-a intocmit dosar penal, retinandu-se permisul de conducere al conducatorului auto, in vederea cercetarilor, au precizat sursele.

In noiembrie 2021, Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat achitarea fostului ministru al Telecomunicatiilor Gabriel Sandu, a fostului director Microsoft Calin Tatomir si a oamenilor de afaceri Dinu Pescariu si Claudiu Florica in dosarul Microsoft 2, privind vanzarea de licente Microsft, in care procurorii anticoruptie stabilisera ca prejudiciul depaseste 51 de milioane de euro.

Potrivit procurorilor, in conditiile in care in luna aprilie 2009 expira contractul comercial privind inchirierea de licente Microsoft, Gabriel Sandu, in calitate de ministru al Comunicatiilor, cu incalcarea dispozitiilor legale si cu instigarea oamenilor de afaceri Claudiu Florica si Dinu Pescariu, a depus diligentele necesare pentru incheierea unui nou contract de inchiriere software.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCum a reușit interlopul Duțu de la Iași să desfigureze un polițist care a descins peste el
Articolul următorFiica lui Dem Rădulescu, dezvăluiri emoționante despre tatăl său: „Ca trimis în altă lume”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments