Se fac cărțile pentru AUR, la Iași. Ciprian Paraschiv, fostul președinte de la Poli Iași, a fost văzut în compania lui George Simion. Bani grei pentru închirierea unui spațiu din centru: 6.000€/lună

0
1622

Ciprian Paraschiv, fostul președinte de la Poli Iași, ar fi fost văzut în compania lui George Simion zilele acestea, pe Bulevardul Ștefan cel Mare. În compania lui s-ar mai fi aflat și Viorel Blăjuț, un personaj care vrea să revină în peisajul politic. Nu demult, acesta l-ar fi vrut ca naș pe George Simion, însă l-ar fi refuzat. Acum, Blăjuț se pare că își încearcă din nou norocul cu președintele AUR, însă dintr-o altă postură. Politică. Pentru că în PSD nu ar mai fi atât de agreat.

Surse 7Est spun că cei trei s-ar fi întâlnit pentru a discuta despre viitoarea campanie. Mai mult decât atât, noul sediu AUR ar urma să fie relocat pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în locul în care a fost banca Raiffeisen, contra unei sume deloc de neglijat: 6.000€/lună.

Revenind la personajul principal, Ciprian Paraschiv a renunțat în primăvara asta la contractul cu Poli Iași și acum pare că vrea să intre în politică.

Ce calităţi l-au recomandat pe Paraschiv de a reuşit să adune atâtea funcţii importante!?

Începutul se găseşte în anii 2007-2009, când a devenit consilierul europarlamentarul PDL Mihaela Popa.

„Ciprian a plecat de pe o altă platformă decât restul tinerilor. Cât a fost student nu a arătat că ar avea o minte strălucită. Provine dintr-o familie aşezată financiar şi datorită relaţiilor tatălui său, director de bancă, a ajuns în cabinetul Mihaelei Popa”, a declarat pentru Gazeta Sporturilor, în 2014, unul dintre profesorii Facultăţii de Medicină din Iaşi, care l-a evaluat pe Paraschiv în 2011 pentru gradul didactic de asistent universitar doctor.

Trambulină politică

După ce PD-L a ajuns la guvernare, în 2009, Cip, cum este alintat de amici, a ajuns la Bucureşti în calitate de consilier al ministrului Monica Iacob-Ridzi. A stat doar două luni şi s-a întors la Iaşi, dar nu pentru că „am realizat că nu pot participa la decizie”, cum a declarat în urmă cu șase ani în Gazetă, ci pentru că i s-a pregătit o funcţie mult mai frumoasă acasă.

„Chiar dacă este vorba despre o numire politică, vă asigur că pe viitor nu voi face decât politica sportului” a fost declaraţia făcută de acesta la ceremonia de învestire a sa în funcţia de director al DJTS Iaşi, care a avut loc pe 5 mai 2009.

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUn fost primar din Iași a încasat spor de proiecte UE, deși în comună nu existau astfel de proiecte
Articolul următor5 accesorii clasice pe care trebuie să le ai în garderobă
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments