Un fost primar din Iași a încasat spor de proiecte UE, deși în comună nu existau astfel de proiecte

0
157

Fostul primar al comunei Mogoșești a încasat ani de zile un spor pentru gestionarea de proiecte cu finanțare europeană, deși în localitate nu existau astfel de proiecte.

Un control al Camerei de Conturi a obligat primăria să recupereze banii.

Un fost primar din Iași a încasat spor de proiecte UE, deși în comună nu existau astfel de proiecte

În iulie 2021, inspectorii Camerei de Conturi au constatat că Ștefan Maftei încasa din noiembrie 2018 un spor de 15%, pentru implementarea de proiecte de investiții finanțate din foduri europene.

Plata începuse odată cu demararea în octombrie 2018, a procedurilor de organizare a licitațiilor de atribuire în cadrul unui proiect derulat prin intermediul Agenției pentru Finanțarea Invcestițiilor Rurale. Proiectul nu mai ajunsese să fie însă și pus în practică.

Cu toate acestea, Maftei continuare să primească sporul de 15%, totalizând o sumă totală de 37.142 lei. Inspectorii financiari solicitaseră primăriei Mogoșești să facă demersurile necesare pentru recuperarea acestor bani, conform zdi.ro

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCine sunt româncele căutate în întreaga lume cu Interpolul. Puneau cărăuși să ducă droguri în stomac
Articolul următorSe fac cărțile pentru AUR, la Iași. Ciprian Paraschiv, fostul președinte de la Poli Iași, a fost văzut în compania lui George Simion. Bani grei pentru închirierea unui spațiu din centru: 6.000€/lună
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments