VIDEO! Comandantul IPJ Vaslui, singurul sef care patruleaza pe strazi alaturi agenti. Recent, el a prins un individ dupa ce l-a fugarit pe strazile Barladului

0
213

Seful IPJ Vaslui, comisarul sef Dan Pelin, este singurul sef care a fost vazut patruland alaturi de subordonatii sai pe strada. Actiunile sale au fost remarcate atat de politisti din tara, cat si de jurnalistii din presa locala.

Sambata, seful unei sectii de politie din Bucuresti a intrat pe forumul Reddit Romania pentru a raspunde la intrebari internautilor. Acolo, el a dezvluiyt comportamentul neobisnuit pentru Politia Romana al unui comandant de inspectorat judetean. Seful IPJ Vaslui iese pe strada si patruleaza constant alaturi de subordonati.

Intr-adevar, seful IPJ Vaslui, comisarul sef Dan Pelin, a fost recent surprins de o camera de luat vederi in timp ce il fugarea prin Barlad pe un individ care refuzase sa opreasca masina la semnalul politistilor.

In urma cu doua saptamani, agentii rutieri au depistat un sofer care gonea cu 118 kilometri/ora, pe un sector de drum unde limita maxima admisa era de 50 kilometri/ora. Desi agentii i-au facut semn sa opreasca, soferul i-a ignorat si si-a vazut de drum. In acel moment, seful IPJ Vaslui a pornit in urmarirea masinii, folosind semnalele acustice si luminoase, insa conducatorul autoturismului si-a continuat deplasarea pana in municipiul Barlad. A refuzat sa opreasca si, incercand sa-si asigure scaparea, soferul a abandonat autoturismul si a incercat sa scape cu fuga.

Seful IPJ Vaslui a pornit in urmarirea acestuia, pe jos, momentul fiind surprins de o camera de supraveghere din zona.

Dan Pelin a fost numai in mai la sefia IPJ Vaslui, el fiind adus de la Galati, unde a fost numarul doi la IPJ Galati. El este politist din anul 2002 si a mai fost adjunct al Sectiei 3 Politie Galati si ofiter specialist la Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Galati. Inainte de a imbraca uniforma, a fost consilier juridic la Combinatul Siderurgic Galati.

Realitatea de Vaslui scrie ca, imediat ce a preluat functia de sef IPJ, Dan Pelin a intrat in actiune. A inceput sa faca vizite inopinate prin teritoriu, printre care si la Barlad. La vizita de la Barlad, o parte dintre politisti au fost foarte „deranjati” de atitudinea militareasca a lui Dan Pelin. Ei s-au ales chiar cu mustrari din cauza ca se „adaposteau” prin birouri si aveau alte indeletniciri decat cele care trebuie, pe plan profesional. Ulterior vizitei sefului IPJ la Barlad, redactiile unor publicatii locale au fost „bombardate” cu mail-uri de tip „pont”, menite sa indemne jurnalistii in a sapa dupa informatii compromitatoare referitoare la politistul Dan Pelin. Informatii care, s-au dovedit false.

Dan Pelin este expert in Kyokushinkai, un stil de arte martiale. Dan Pelin are legaturi cu judetul Vaslui, el fiind nascut la Barlad.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments