Vila Reginei Maria din Mamaia aflată în stare avansată de degradare ar putea fi restaurată

0
143

Ministrul Culturii, Raluca Turcan susține că Vila Reginei Maria din Mamaia trebuie restaurată, menţionând că va identifica posibile surse de finanţare, astfel încât construcţia să fie readusă la valoarea pe care a avut-o.

„Vila Reginei Maria este un reper cultural şi o atracţie turistică populară la malul mării care trebuie salvat şi readus constructiv şi moral la valoarea pe care a avut-o. Pentru mine, este o prioritate să contribui la salvarea acestui monument istoric şi a patrimoniului construit la nivel naţional. Este şi o obligaţie ca un loc cu asemenea valenţe istorice să fie restaurat şi pus în valoare”, a scris ministrul Culturii, pe Facebook.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPrimele decizii în cazul căminelor din Ilfov. Premierul Ciolacu: Nu am nicio milă pentru ticăloșii care au creat aceste azile ale groazei
Articolul următorCorina Cretu nu o crede pe Firea: „Cu Gabi Firea am fost prieteni, dar nu poti sa spui chiar ca nu stii nimic. Toata lumea stie ca in Voluntari nimic nu se intampla fara sa stie domnul Pandele”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments