Micul șarlatan Alubabà a mai găsit o victimă inocentă: meleonarul fantezist Bodănel Alugheorghie

0
228

Una bună tare acum din lumea șoubizului. Alubabà pe care îl știți stimați cetitori de la circul mediatic pe care l-a jucat cu mascații de la denea pe holurile Școlii de Talente a lui Titel, a dat lovitura! Chear și trimis în fața giudecătorilor de la Trebonal, pentru isprăvile lui presupus infracționale cu concurse trucate și alte minuni de astea, de scos parale negre, Alubabà a reușit să buimăcească nește meleonari mai săraci cu duhul în ale cinematografiei să îi sponsorizeze filmele antitalent la care nu se uită decât nevăzătorii. După ce i-a scurs pe alde onorabilii Don Patron Fiteran, paregzampl, de parale grele, dar și pe Don Patron Fratellios, distribuindu-le copiii și/sau nevestele în filme tâmpe, a venit rândul altor ageamii cu stare financiară pozitivistă. Meleonarul fantezist Bodănel Alugheorghie, par de alt exampl, a fost secat de mult coco, pe motiv că escrocuțul de Alubabà i-a distribuit nevestica dragălașă în ultima subprodocție, ceva cu Mash, parcă. Aceeași rețetă, alți fraieri cu bani. Dar același jmecher: Alubabà. Colecționar de inocenți Alubabà are o imaginație și o creativitate superbă în a prosti rodomontarzi plini de bugete remarcabile. Vom aștepta și noi să vedem dacă va reuși micuțul pungaș să îi hăbăucească și pe juzii de la Trebonal, unde este convocat la termene pentru a da socoteală, în legătură cu presupuse falsificațiuni și abuzări dovedite de procorori!

Atentionare! Acesta este un pamflet, parțial rupt de realitate dar parțial real și nu merge la cremenal!

5 2 votes
Article Rating


Articolul precedentConfruntarea tenorilor ieșeni: „Dragul meu fost coleg, dacă ai fi atins măcar jumătate din nivelul profesional pe care acești artiști îl au, ai fi ințeles ce răspundere poartă un solist”
Articolul următorFinantistul Andrei Caramitru acuza: „Statul vrea sa incaseze 6 miliarde de lei de la firmele mici si PFA, dar a iertat OMV de taxa de solidaritate de 1 miliard de euro!”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments