Nesimțirea taximetriștilor din Iași este fără limite: un șofer a refuzat să transporte o gravidă pe motiv că era prea scurtă cursa

0
486

Taximetristii din Iasi le rad in fata calatorilor si autoritatilor. Ei fac legea pe strazile din oras dovada fiind nenumaratele plangeri la adresa companiilor de taxi. Cea mai recenta intamplare a avut loc ieri cand o femeie gravida a fost refuzata de un taximetrist pe motivul ca este prea scurta cursa.

„Să-i fie rușine domnului taximetrist care azi a refuzat o femeie însărcinata pe motvi că este scurtă cursa. Am sunat la dispecerat să fac o reclamație dar o doamnă la fel de amabilă ca domnul taximetrist mi-a închis telefonul în nas. 0232/941, merită antireclamă, pentru umilința trăită”, a povestit femeia pe rețelele de socializare.

Dacă la Aeroportul Iasi unde oamenii sunt constransi de soferi sa plateasca sume foarte mari pentru portiuni mici de traseu, în zona Autogării Codreanu pasagerii sunt întrebați de șofer unde merg și dacă le convine tariful cursei îl preiau, altfel nu. O ieșeancă a trecut prin această experiență nefericită și a postat-o pe rețelele de socializare, trăgând încă odată un semnal de alarmă autorităților și firmei care administrează autogara.

„Am ajuns în autogara Codreanu în jurul orei 09.00 dimineața când am fost abordată de un domn chiar în momentul în care am coborât din microbuz. M-a întrebat unde vreau să merg și când a auzit ca era vorba despre cartierul Mircea, acesta efectiv mi-a întors spatele și a dat din mână ca și cum nu vrea să se obosească să mă ducă la destinație pentru o cursă de 13 lei. Mi s-a părut strigător la cer și i-am zis omului că nu este corect și că am de gând să îi fac o reclamație. Fără a avea vreo remușcare mi-a zis că pot să fac ce plângere doresc că nu îl interesează, ulterior continunându-și goana după un pasager care voia o cursă pe o distanță mai lungă”, a povestit femeia.

Și asta nu e tot, în momentul în care te apropii de poarta autogării trei -patru taximetriști stau și îi întreabă pe toți pasagerii unde vor să meargă. Bineînțeles că au prioritate cei cu distanțe mari.

„Mi s-a părut o lipsă de respect față de o femeie și, în al doilea rând, față de o persoană care vrea să folosească serviciile unei companii de taximetrie. Stau și mă întreb ce părere ar avea administratorul firmei despre așa zisul angajat? Nici nu am mai stat prea mult pe gânduri și am comandat un Bolt, firmă care nu are astfel de pretenții chiar dacă e o cursă chiar și de 6 lei!”, a mărturisit dezgustată femeia.

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCum combină vipul Lucicuță, timpul liber cu timpul liber? Spus chear de el!
Articolul următor„Nu pot sa ma uit. Oooooh…”. Inregistrarea audio cu accidentul comis de Vlad Pascu, ce se gaseste pe camera GoPro
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments