Olguța Vasilescu amenajează Târgul de Crăciun 2023 la 40 grade. Căsuța lui Moș Crăciun e gata

0
26

La temperaturi de 40 de grade Celsius, Olguța Vasilescu, primărița Craiovei a decis perioada în care vor avea loc evenimentele Târgului de Crăciun din acest an și criteriile de selecție pentru comercianții stradali.

Oltenia fierbe, la propriu, sub un val de caniculă. Primăria ”se răcorește” cu gândul la Târgul de Crăciun 2023. Olguța Vasilescu vrea ca de această dată evenimentul să fie clasat pe locul I în topul celor mai frumoase târguri de Crăciun din Europa, după ce în 2023 a fost pe locul III, chiar înaintea celui de la Viena.

Astfel, Primăria Craiova a decis deja perioada în care vor avea loc evenimentele și criteriile de selecție ale comercianțiulor stradali.

Olguța amenajează Târgul de Crăciun la 40 de grade Celsius. Când vor începe evenimentele

Față de ediția de anul trecut a Târgului de Crăciun, cea din 2023 va fi mai scurtă.

Dacă în 2022 a debutat pe 11 noiembrie și s-a încheiat pe 8 ianuarie, anul acesta, Târgul de Crăciun va începe pe 17 noiembrie (vineri) și se va încheia pe 2 ianuarie (marți).

Locațiile de desfășurare vor fi cele de anul trecut: în Piața Mihai Viteazu și Centrul Vechi – Piața Frații Buzești vor fi amplasate căsuțele, iar pe esplanada Teatrului Național Marin Sorescu truck-urile.

Deja Căsuța lui Moș Crăciun și mai multe ornamente sunt gata. De altfel, în luna mai, Olguța Vasilescu anunța că este gata casa Moșului.  Și posta fotografii sugestive în acest sens.

Cine se poate înscrie pentru Târgul de Crăciun

Conform unui anunț al Primăriei Craiova, comercianții interesați să participe cu produse se pot înscrie până pe 31.08.2023. Condițiile sunt riguroase.

 Activitățile comerciale se vor desfășura în următoarele locații: Piața Mihai Viteazul și Centrul Vechi – Piața Frații Buzești (pentru căsuțe), Piața William Shakespeare (pentru truckuri).

Închirierera unei căsuțe costă 6.480 de lei cea de 3×4 m și 10.800 cea de 4×2,5 m, iar un truckuri se închiriază cu 11 lei /m x45 zile.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDe la cine a furat-o mireasa lui Bodănel în povestirile unchiului nostru
Articolul următorO firmă confecționa ilegal haine de Poliție. Cum a fost descoperită. Amenda e uriașă
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments