Razvan Timofciuc, consilier local: „ISJ Iasi, opriti bataia de joc la adresa profesorilor!”

0
93

Astăzi este sedinta publică de repartizare a posturilor în învățământul preuniversitar. Consilierul local Razvan Timofciuc, sustine ca programările s-au decalat deja de 2 ore 35 minute.

„Nimeni nu anunțat nimic, stam si așteptam la ușă și bagam capul înăuntru ca să mai aflam “pe unde suntem”. O așa bătaie de joc la adresa noastră, a profesorilor, rar am mai văzut. Nimeni nu anunțat nimic, stam si așteptam la ușă și bagam capul înăuntru ca să mai aflam “pe unde suntem”. Nu exista bănci, nu exista o apă, o atitudine total disprețuitoare față de cei de ISJ trebui să se preocupe. Este total nedemn, există un sentiment de umilință pe care nu îl resimt doar eu, ci ei colegii mei. Ca secretar al Comisiei de învățământ din Consiliul Local, voi solicita realizarea unui protocol între Primărie și ISJ astfel încât ședințele publice de repartizare a posturilor în învățământul preuniversitar sa aibă loc la Primărie, în Sala Mare. Profesorii trebuie tratați cu respect, vom putea reda demnitatea profesorilor nu doar cu salarii mai bune, ci printr-o atitudine care să reflecte aceste valori fata de ei„, a scris acesta.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCNAIR a lansat un proces de consultare publică privind alternativele de traseu propuse pentru realizarea drumului de legătură dintre Autostrada A8 și Spitalul Regional Iași
Articolul următorUn sucevean este primul sofer care va fi condamnat dupa legea Anastasia
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments