Secretarul de stat Vasilcoiu: „Barbatii adevarati sunt pesedisti, zice si Dana Budeanu”

0
176

Cristian Vasilcoiu, secretar de stat PSD la Ministerul Muncii, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj atribuit Danei Budeanu in care se sustine ca „barbatii de stat sunt pesedisti”.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, seful lui Vasilcoiu, s-a fotografiat anul trecut pe o trotineta pentru a promova transportul ecologic.

Ovidiu Vanghele (Centrul de Investigatii Media), jurnalistul care alaturi de Bianca Albu (Buletin de Bucuresti), a dezvaluit ce se intampla in „caminele groazei” din Voluntari, a atras recebt atentia ca principalul responsabil politic de abuzurile impotriva batranilor a ramas in functie. Este vorba despre Cristian Vasilcoiu, secretar de stat la Ministerul Muncii, unul dintre apropiatii Olgutei Vasilescu.

„Sefu’ la toata asistenta sociala pa tara a ramas in functie, tati, desi el e primul responsabil politic pentru nenorocirile traite de oamenii aia in centrele din Ilfov, el e primul autor al ‘pozei’ cu batranii carati in patura noaptea si pititi prin santiere, asta e creatoru’ sistemului astuia nemernic, lumpenu’ asta patibular.

Si a ramas in functie, tati, uite-l, lucreaza, are si cartea de rugaciuni pe birou, acolo, face sa fie bine.

Asta e cel care a taiat protocolul cu CRJ, in uralele pungasilor de la DGASPC-uri, care mananca bine de tot din sistemul asta detor tura a celor mai vulnerabili, a celor mai amarati dintre noi.

Nea Marcy (Marcel Ciolacu), vezi, bossule, ca ai uitat sa dai afara primul responsabil, uite-l. Sau ti-e frica sa nu-ti faca vreo vraja cu cartea aia?”, a transmis Vanghele pe Facebook.

Alex Dima (PRO TV) a confirmat: „Persoanele cu dizabilitati sunt in grija unui secretar de stat din Ministerul Muncii, pus pe functie acum multa vreme de primarul Craiovei. Toate povestile si suferintele pe care le stim, vedem si auzim zilele acestea sunt in directa lui responsabilitate. Are dreptate Ovidiu Vanghele”.

Vasilcoiu s-a grabit sa publice pe pagina sa de Facebook fotografii in care apare alaturi de noul ministru al Muncii, Bucura Oprescu.

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPolitist, despre politistii angajati din „sursa externa”: „Unii nu sunt capabili sa faca diferenta dintre ‘s-au’ si ‘sau’. Mai sunt colegi care nu stiu daca sunt in facultatile mintale”
Articolul următorDenis Ștefan Ciobanu este din Iași și a reușit să intre primul la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments