Mama lui Pascu, Miruna Pascu, este acuzata ca a incercat sa santajeze martori din dosarul lui Vlad Pascu

0
156

Mama lui Pascu, Miruna Pascu, este acuzata ca a incercat sa santajeze martori din dosarul lui Vlad Pascu, au precizat sursele.

Locuinta ei a fost perchezitionata joi dimineata.

De asemenea, Mihai Pascu, tatal lui Vlad Pascu, a fost pus joi sub control judiciar dupa ce a fost audiat de procurorii DIICOT. La sediul DIICOT au fost prezenti atat sotia lui, Miruna Pascu, cat si fiul, Vlad Pascu.Asaltat cu intrebari de jurnalisti, Pascu a declarat: „Imi pare rau. Nu am cum sa dau timpul inapoi”.

Parintii lui Vlad Pascu au fost si ei adusi joi la DIICOT. Mihai Pascu, tatal drogatului, a incercat sa isi ascunda chipul cu o casca de motociclist.

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti – Serviciul Antidrog, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrala, au efectuat joi 11 perchezitii domiciliare, in municipiul Bucuresti, in doua cauze penale, pentru investigarea unor infractiuni de trafic ilicit de droguri, punerea la dispozitie a locuintei pentru consumul ilicit de droguri, precum si infractiuni contra infaptuirii justitiei.

,,Operatiunea Hidra” vizeaza adolescenti proveniti din familii cu importante posibilitati materiale, care si-au desfasurat activitatea in Bucuresti, precum si in statiunile de pe litoralul Marii Negre, in timpul sezonului estival, anunta un comunicat al DIICOT.

Surse oficiale au precizat pentru aktual24.ro ca perchezitiile vizeaza si apropiatii lui Vlad Pascu, mai exact prietenii acestuia, distribuitorul lor si Miruna Pascu. Mama lui Vlad Pascu ar fi incercat sa santajeze martori in dosarul fiului.

Concret, perchezitii sunt efectuate la:

Duma Tudor, zis Maru, prieten apropiat al lui Vlad Pascu, 19 ani
Anghel Rafael George, zis “Rafael” sau “Rafa”, 20 de ani
Bitica Andrei-Catalin, zis “Andrei” sau “Paco”, 18 ani
Marei Ahmed, zis “Ahmed” sau “Moody”, 18 ani

Acestia se afla in cercul infractional extins din care face parte si Pascu Matei Vlad.

Acestia patru au fost observati impreuna, alaturi si de alte persoane, in judetul Constanta, in noaptea de 18-19 august 2023, fiind cazati la aceeasi unitate de cazare. Toti ar fi consumat impreuna droguri anterior producerii accidentului din dimineata de 19.08.2023.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments