A venit motivarea Sports Resolutions în cazul Simonei Halep. Ce rezultate îi sunt retrase jucătoarei din România şi ce pedeapsă drastică a cerut ITIA

0
341
Simona Halep

ITIA a susținut că dopajul Simonei Halep a fost „repetitiv și sofisticat” și a fost conceput pentru a-i îmbunătăți performanțele la Wimbledon și la US Open, astfel că a cerut o pedeapsă de 6 ani, cerere respinsă de tribunal.

ITIA a cerut, de asemenea, ca rezultatele Simonei Halep începând din martie 2022 să fie șterse. Sport Resolutions a anunțat însă că rezultatele anulate vor fi cele obţinute după 29 august 2022.

„Toate rezultatele obţinute de jucătoare în perioada 29 august 2022 – 7 octombrie 2022 sunt anulate, cu repercusiunile de vigoare, incluzându-se aici returnarea premiilor în bani, a trofeelor şi anularea punctelor”, se menționează în motivarea celor de la Sport Resolutions, potrivit Eurosport.

Dacă Sport Resolutions ar fi acceptat sugestia ITIA de a anula toate rezultatele obținute de Simona Halep de când a început să consume suplimentele recomandate în cadrul echipei conduse de Patrick Mouratoglou, suma totală s-ar fi ridicat la aproape două milioane de dolari.

Simona Halep a fost suspendată pe o perioadă de 4 ani pentru dopaj, a anunţat Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA).

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedent1.000 de persoane au semnat pentru introducerea cursei aeriene Iași – Lyon – ce argumente invocă inițiatorii
Articolul următorPsihiatrul Gabriel Diaconu, despre declarațiile lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai: „A trăit într-o lume în care boala lui a bătut la uși închise”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments