Capturarea interlopului Romeo Blegu in Vaslui. El a intrat cu BMW-ul in duba cu mascati – Video

0
184

Politistii vasluieni l-au blocat sambata in trafic pe interlopul Romeo Blegu in timp ce incerca sa fuga. El venise din Spania in Secuia, unde detine o vila opulenta si un magazin.

Interlopul a incercat sa fuga cu o masina BMW, in conditiile in care nici macar nu detinea permis de conducere valabil. El a intrat in viteza in duba cu mascati care venise sa il prinda. Interlopul se ocupa de proxenetism in Tenerife.

“Astazi, 02.09.2023, ora 15:00, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Vaslui au desfasurat activitati de executare a unui mandat de aducere, emis pe numele unui barbat in varsta de 39 de ani, din Vaslui, intr-un dosar penal in care se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente si violare de domiciliu. Intrucat acesta nu a fost depistat la domiciliu, politistii au efectuat activitati specifice punerii in executare a mandatului, barbatul fiind depistat in trafic, in localitatea Secuia, comuna Muntenii de Jos, judetul Vaslui.

In cauza, sunt continuate cercetarile, fiind deschis un nou dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice si distrugere”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

Doua masini de politiei, dintre care o duba plina cu mascati a plecat spre locul unde se ascundea acesta, insa individul a reusit sa fuga. Probabil fusese avertizat, arata Vremea Noua.

Insa politistii l-au blocat spectaculos pe stradutele din Secuia si dupa o ciocnire destul de violenta a fost incatusat. Infractorul venise acasa de o saptamana din Spania, mai exact din Tenerife si statea ascuns. Era urmarit pentru mai multe fapte penale in Romania, cum ar fi loviri si alte fapte facute cu violenta, violare de domiciliu, etc.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments