Comuna Ipatele, uitată de administrația județeană. Scuza Consiliului Județean: nu sunt bani anul acesta!

0
129

Un drum judetean care strabate comuna Ipatele este uitat de ani de zile de Consiliul Judetean Iasi. Din cauza ploilor abundente, drumul s-a surpat in 2021 si de atunci asa a ramas. In urma nenumaratelor adrese trimise catre Consiliul Judetean, soseaua de sase kilometri a fost acoperita cu petris, care s-a imprastiat la scurt timp. Autoritatile locale spun ca drumul este al Consiliului Judetean si ca nu pot interveni in niciun fel.

Cei sase kilometri de drum judetean fac legatura cu mai multe comune: Mogosesti, Mironeasa, Scheia si chiar cu orasul Negresti. Chiar si in momentul in care nu sunt ploi, circulatia este aproape imposibila dupa cum se poate vedea in imagini.

Luminița Lipșa, primar comuna Ipatele

Nu se poate circula de la Bogos la Cioca Boca. Cand ploua se intra cu camionul in gropi. Astea sunt realitatile. In fiecare an, acest drum a fost prins in procesul de calamitati, se constata calamitatea de catre comisie si multumim frumos. S-a constatat si doar atat. În 2021 s-a venit cu niste piatra pe drum, nefiind ud, nici macar nu s-a udat ca sa se compacteze, sa intre in pamant acea piatra. Bineinteles ca, la primele 20-30 de masini au luat drumul santului.

Consiliul Judetean Iasi a transmis ca anul acesta bugetul pentru drumuri a fost alocat in functie de prioritati si ca anul viitor vor urma si alte lucrari.

Costel Alexe, Presedinte CJ Iasi

Sunt prioritati pentru noi si in functie de resursele bugetare de anul viitor vor ajunge acolo unde situatia o impune in urma unei prioritizari care sa asigure dezvoltarea judetului nostru

Pana atunci, acest drum va ramane impracticabil pentru locuitorii din comuna Ipatele.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentComănilă, pericol de toxicare pentru bieții bolnavi, chear și procorori, din spetalele muncipiului?
Articolul următorCum il ataca „familia preotului Iscru” pe jurnalistul Alex Nedea (Recorder): „Purtatorul de ochelari care-si zice jurnalist”. Articole platite in presa centrala
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments