„Crasmele” vor disparea din paduri. Ministrul Mediului: „In mod cert, locul restaurantelor nu este in mijlocul padurii”

0
44

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat, dupa ce a vizitat Padurea Trivale din Pitesti, unde este amplasat si un cort de petreceri, ca a ramas uimit de ce a vazut acolo si a precizat ca „in mod cert locul restaurantelor, locul crasmelor si al altor tipuri de activitati galagioase nu este in mijlocul padurii, unde ne propunem sa protejam nu doar arborii, ci mai ales biodiversitatea din acele paduri”.

„Este un subiect care naste multe controverse si discutii. Si la Bucuresti a fost sesizat de numerosi cetateni. Am fost pentru a vedea cu ochii mei ce se intampla in acea padure, care ar trebui sa aiba un rol de recreere pentru toti locuitorii din Pitesti, sa ne ajute pe toti sa respiram un aer curat si ar trebui sa fie bine conservate.

Mi-au sarit in ochi acele constructii pe care le-am vazut si va marturisesc ca ma plimb foarte des in padurile din Romania, fondul forestier si rar mi-a fost dat sa vad asemenea lucruri”, a afirmat Mircea Fechet, intr-o conferinta de presa sustinuta, vineri, la sediul PNL Arges, citat de news.ro.

MInistrul Mediului a mai precizat ca locul restaurantelor si crasmelor galagioase nu este in mijlocul padurii, unde trebuie protejati arborii, cat si biodiversitarea din aceste paduri.

„Nu am reusit sa ajung pana acolo avand in vedere timpul limitat, dar am auzit ca undeva in mijlocul padurii se afla si un cort pentru petreceri, si eu cred ca in mod cert locul restaurantelor, locul crasmelor si al altor tipuri de activitati galagioase nu este in mijlocul padurii, unde ne propunem sa protejam nu doar arborii, ci mai ales biodiversitatea din acele paduri”, a adaugat Fechet.

In opinia sa, „in padure trebuie sa se auda, in cel mai bun caz, ciripitul pasarilor si nicidecum galagia vreunei petreceri in mijlocul noptii”.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUnul dintre cei mai mari dealeri de droguri din Bucuresti lucreaza la Catena. A fost capturat de DIICOT in flagrant, el vanduse deja peste 10.000 de comprimate de Fentanil
Articolul următorPreședintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, prins în flagrant de DNA / Este acuzat de procurori că a primit mită 1,25 milioane lei pentru acordarea unui contract
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments