”Eu n-am văzut în viața mea atâția bani”, spune Marcel Ciolacu despre valiza cu presupusa șpagă a lui Dumitru Buzatu, baronul de Vaslui/ ”Nimeni cu probleme penale nu se va afla pe listele PSD”

0
55

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni seară, la Antena 3, că partidul (PSD, n.red.) a reacționat rapid în cazul Buzatu și că, din punctul său de vedere, ”lucrurile sunt clare”.

Premierul, fost coleg de partid cu Dumitru Buzatu, șeful Consiliului Județean Vaslui care a fost prins în flagrant în timp ce ar fi primit mită 1,25 milioane de lei, a declarat că ”nu a văzut în viața lui atâția bani”, făcând referire la valiza cu presupusa mită.

  • ”Lucrurile sunt clare, din punctul meu de vedere. Pe de altă parte, fiecare om are dreptul să se apere. Îmi pare rău prin ce trece familia lui. E o faptă pe care eu credeam că nu o să o mai văd la televizor”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Ciolacu a mai spus că în cazul Buzatu ”s-a pierdut legătura cu realitatea” și că nu a crezut că ”la vârsta lui”, Dumitru Buzatu ”s-ar mai preta la asemenea fapte”. Premierul a mai spus că ”nimeni care va avea o problemă penală” nu se va afla pe listele PSD pentru alegerile din 2024.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentHype Palas: nou concept de divertisment în lumea jocurilor arcade interactive, în premieră în România
Articolul următorCălin Donca cere să fie eliberat din arest preventiv. Avocat: „S-a plâns vreun investitor că a fost indus în eroare?”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments