Fost șef al Fiscului, jefuit în timp ce era în vacanţă. Hoții au furat 500.000 de euro. Victima nu a putut justifica 400.000 de lei

0
114

Interesant este că păgubitul era șeful Fiscului din Oțelu Roșu, județul Caraș-Severin. În timp ce se afla în vacanță, hoții au intrat în casa lui două nopți la rând. Inițial, aceștia au furat bijuterii, apoi au furat cu totul un seif de o tonă cu 370.000 de euro și 60.000 lei. In total, paguba se ridică la circa 500.000 de euro, potrivit Antena 3.

De la ce a pornit totul

În timp ce a fost jefuit, el se afla într-o vacanță exotică în Thailanda.

Unul dintre hoți și-a pierdut banii la păcănele și a vrut să se împrumute, iar cineva i-a zis să îi ceară șefului Fiscului, adică lui Petru Ioan Lupșac.

Bărbatul i-a scris pe Facebook lui Lupșac, care nu i-a spus că nu dă bani în împrumut, ci doar că este plecat din țară și nu poate să îl ajute. Acela a fost momentul în care hoții au aflat că șeful Fiscului este în Thailanda și aşa le-a venit ideea să-l jefuiască, speculându-se că acesta ar avea în casă 500.000 de euro.

Inițial, hoții au furat vreo 4.000 de euro, niște bijuterii şi cheile de la două mașini BMW X6, plus telecomanda de la garaj. S-au întors însă în noaptea următoare și au luat un seif de o tonă în care șeful Fiscului mai avea 370.000 de euro, 60.000 de lei și bijuterii.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments