Manelistul Puisor de la Medias, prins ca le-a dat spaga 200 euro unor politisti de la rutiera. El nu si-a dat seama ca era filmat chiar de body-cam-ul unui politist

0
41

Manelistul Puisor de la Medias a fost prins in flagrant dupa ce a platit mita 200 de euro unui echipaj de politie. Manelistul a incercat sa scape astfel de o amenda, insa politistii l-au denuntat la Serviciului Judetean Anticoruptie Sibiu.

Manelistul le-a dat spaga politistilor in conditiile in care unul dintre ei purta un body-cam, astfel incat totul a fost filmat. Manelistul fusese prins beat la volan.

„In cursul zilei de astazi, 10.09.2023, lucratorii de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie – S.J.A. Sibiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, au prins in flagrant o persoana, in varsta de 28 ani, care a remis suma de 200 euro unui echipaj de politie, cu scopul de a-i determina pe agentii de politie sa nu dispuna masurile legale ca urmare a constatarii unor contraventii la regimul rutier.

In fapt, doi agenti de politie din cadrul I.P.J. Sibiu – Politia Municipiului Medias, Biroul Rutier si Biroul Ordine Publica, au oprit in trafic un autoturism care a efectuat o manevra de depasire pe linie continua, avand viteza de 112 km/h in localitate, iar dupa testarea soferului cu aparatul etilotest au constatat ca a consumat bauturi alcoolice, fiind inregistrata o valoare de 0.52 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In acest context, conducatorul autoturismului a remis agentilor de politie suma de 200 de euro pentru ca acestia sa nu dispuna masurile legale pentru depasirea pe linie continua si depasirea regimului legal de viteza, fapte ce presupun aplicarea sanctiunii complementare de suspendare a dreptului de a conduce.

Momentul a fost inregistrat cu dispozitivul tip body-cam din dotarea unuia dintre membrii echipajului.

Cei doi agenti de politie au sesizat fapta Serviciului Judetean Anticoruptie Sibiu, iar lucratorii de politie judiciara au procedat la constatarea in flagrant a infractiunii de dare de mita.

Persoana a fost condusa la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu pentru continuarea cercetarilor.

Mentionam faptul ca, numai in ultima saptamana, politisti din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane au sesizat la Directia Generala Anticoruptie cinci situatii in care li s-au oferit diverse sume de bani cu titlu de mita”, a anuntat IPJ Sibiu.

Surse judiciare au precizat pentru aktual24.ro ca este vorba despre manelistul Puisor de la Medias.

Una dintre cele mai recente piese ale manelistului este „Am tata cu valoare”.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments