128 de ani de educație și cultură la Colegiul Național „Costache Negruzzi” din Iași

0
66

În perioada 2-6 octombrie, Colegiul „Costache Negruzzi” din Iași sărbătorește Zilele Colegiului, celebrând 128 de ani de existență printr-o serie de activități și evenimente speciale care promovează învățarea și creativitatea.

Printre momentele cheie ale săptămânii se numără proiectul Science Week, care încurajează pasiunea pentru știință și explorare, precum și vernisaje de expoziție, ateliere de matematică aplicată, artă fotografică, oratorie și dezbatere și competiția Cuza Negruzzi. De asemenea, vor avea loc cluburi de lectură, oferind elevilor oportunitatea de dezvoltare a dragostei pentru literatură.

„Deschidem astăzi o săptămână de activități dăruite școlii într-un format de sărbătoare, pentru că perioada aceasta înseamnă date semnificative legate de nașterea Colegiului. E vorba de Liceul Internat de altădată, care anul acesta celebrează 128 de ani de istorie și tradiție, de împlinire atât sub semnul realității, cât și sub semnul legendar, pentru că o școală cu emoție, cu dăruire și cu o vocație a excelenței lasă urme cognitive, prin formarea absolvenților, dar și profund afective. De aceea, în fiecare început de octombrie sunt sărbători care împletesc partea de reflecție, mesajele invitaților și omagierea istoriei școlii cu realizări din timpul contemporan. Vorbim de anul școalr 2022-2023 cu reușite ale copiilor în diferite proiecte, olimpiade școlare și concursuri, alături de mentori dăruiți și profesori extrem de competenți”, a declarat Camelia Gavrilă.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedent„Sex cu minore” reloaded! Împușcașu cel destrăbălat crede că toți au Alzheimer
Articolul următorCătălin Predoiu, către USR: Aţi plecat de la guvernare cu pantalonii murdari, la prima bătălie / Sunteţi distruşi din clipa în care v-au lăsat cei care v-au creat şi v-au manipulat din umbră / Aţi rămas fără epoleţi, cu dinaintea goală
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments