Chef Foa, prins drogat in traficul din Bucuresti. El a fost jurat la Masterchef

0
103

Un cunoscut bucatar, Chef Foa, pe numele sau Florin Scripca, a fost depitat, luni, in trafic sub influenta drogurilor.

Chef Foa are 41 de ani si in 2021 fost jurat la Masterchef. In aceasta emisiune, el a fost coleg cu Chef Joseph Hadad si Chef Radu Dumitrescu.

Intr-un interviu de acum cinci ani, el s-a declarat pasionat de motociclete.

„Motocicleta e ceva mai scumpa, dar am cutite care incep de la 300 de euro bucata si ajung la 700-800, chiar 1.000 de euro”, spunea Scripca pemtru Libertatea.

La data de 23 octombrie a.c., in jurul orei 17:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un barbat in varsta de 41 ani.

In urma testarii preliminare cu aparatul Drugtest, au reiesit indicii cu privire la posibila prezenta a doua substante psihoactive, motiv pentru care persoana in cauza a fost condusa la sediul I.N.M.L., in vederea prelevarii de mostre biologice.

Totodata, politistii au procedat la efectuarea controlului corporal, iar cu aceasta ocazie au fost gasite 4 tigarete susceptibile de a contine substanta vegetala, cu miros intepator.

In cauza, a fost intocmit un dosar penal in cadrul caruia se efectueaza cercetari IN REM (cu privire la fapta) pentru savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal in concurs cu prevederile Legii 143/2000, privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments