Consilierii locali au votat rectificarea bugetului Ecopiata

0
97

Consilierii locali au votat rectificarea bugetara a societatii Ecopiata. „Cheltuielile de natură salarială cresc cu 4,34 la sută comparativ cu nivelul aprobat din bugetul pentru anul 2023 ( de la 3.550.000 de lei la 3.704.000 de lei). Raportul la anul 2022, operatorul economic propune majorarea cheltuielilor de natură salarială de la 3.055.50 mii de lei aprobat 2022, la 3.704.00 mii lei – propunere de rectificare 2023. Aplicarea de societate a indicelui mediu de creștere a prețurilor de consum preconizat pentru anul 2023 la nivelul de 4,75 la sută”, este precizat in proiectul de hotarare.

Radu Botez a precizat in sedinta de Consiliul Local ca va continua procesul de reamenajare a pietelor din Iasi.

„Avem cheltuieli mult mai mari pe partea de reamenajarea pietelor. Pe cheltuieli si nu pe investitii am reamenajat Piata Pacurari, am reamenajat talciocul, speram sa terminam Piata Alexandru unde vor fi panouri fotovoltaice. Vom reamenaja anul acesta piata Dacia. Acolo am inceput sa facem cu Directia Agricola, targuri pentru producatori. Avem incasari mai mari cu 30 la suta. Cresteri din punct de vedere al cheltuielilor au crescut pe partea de salubritate si canal”, a precizat Radu Botez, director Ecopiata.

Activitatea societatii a fost laudata de consilierii locali.

„In primul rand, dumnealui a avut curajul de a destructura niste retele prin care societatea era decapitalizata. Avand o istorie tumultoasa cu domnul Botez, trebuie sa consemnez ca impreuna cu Politia Locala a avut mai multe actiuni”, a spus Razvan Timofciuc.

Un consilier PSD a ridicat problema Pietei Sud din Tatarasi.

„Piata Sud este privata, nu apartine Primariei. Am avut discutii la Cadastru sa preluam o portiune de teren sa deschidem o piata”, a precizat Radu Botez.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentIulian Hușanu și Maria Carcea și-au dat demisia din partidul USR, Cezar Baciu -demis. Posibil vot de aur în CL?
Articolul următorSotul unei judecatoare ICCJ a fugit de politisti dupa ce a fost oprit in trafic, fiind apoi urmarit pe strazile Capitalei. El este avocat
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments