Irinel Columbeanu s-a mutat la azil la 66 de ani, același în care a trăit și tatăl lui. Speră ca fiica să vină din SUA să-l viziteze

0
127
Irinel Columbeanu si Monica

Irinel Columbeanu a ajuns la azil la vârsta de 66 de ani. Acesta a decis să se mute în același cămin în care a trăit și tatăl lui, pentru a duce o viață mai liniștită, unde să uite de grijile ultimilor ani.Fostul om de afaceri a pierdut tot luxul în care a trăit zeci de ani, iar în ultimul timp se chinuia cu chiriile și mutările. El a fost cel care a luat decizia de a merge la azil în Snagov și stă acolo deja de 11 zile, același loc în care a trăit și tatăl lui în ultimii ani de viață.

„Veneam în fiecare zi să-l vizitez. Îi mai cumpăram câte ceva… sunt amintiri plăcute aici”, a mărturisit Columbeanu. Acesta a spus că a fost vizitat de fosta lui iubită, Oana, dar și că le-a anunțat pe fiica și pe fosta soție, Irina și Monica, de mutare. Cele două locuiesc de ani buni în SUA, dar Irinel speră ca măcar unicul lui copil să ajungă să-l viziteze.

„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai privesc vizita unor prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita”, a adăugat fostul afacerist în podcastul „Fiță cu Adiță”.

Fiica lui Irinel Columbeanu s-a mutat în SUA cu mama ei, Monica Gabor

În 2018, Irina s-a mutat în SUA, alături de mama ei, Monica Gabor. De atunci, timp de cinci ani, fostul milionar nu și-a mai văzut fata decât prin intermediul tehnologiei, prin apeluri video și în poze. Din fericire, s-au reîntâlnit în America, în vara lui 2023, când Irinel a mers în vizită.

Columbeanu a povestit la Antena Stars cum a decurs întâlnirea cu singurul lui copil și a recunoscut cât de impresionat a fost să-i vadă evoluția, mai ales că, de curând, Irinuca a bifat o nouă reușită: și-a luat permisul de conducere, căci în SUA, acest lucru se poate întâmpla începând cu vârsta de 16 ani.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFrătelia de la Pălas a rămas fără ei. Clienții rasuflă ușurați!
Articolul următorSfânta Parascheva, singura speranță a celor a aflați în suferință. Minunile ei au rămas în istorie
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments