Sorin Grindeanu, „campion” la păcănele în studenție. Câți bani a pierdut ministrul și ce spune despre consumul de marijuana: „Nu mai mult de două ori”

0
82

Sorin Grindeanu a fost sincer și a vorbit despre perioada din studenție. Ministrul Transporturilor susține că era un elev silitor și activități care ar fi putut să îi pericliteze acest statut nu se aflau în atenția lui. Însă, ca toți tinerii, și el a mai „călcat strâmb”.

Sorin Grindeanu a dezvăluit ce făcea pe vremea în care era student. Ministrul Transporturilor a mărturisit că a jucat la păcănele și i s-a oferit și ocazia de a fuma marijuana. Liderul social-democrat a știut, însă, când să se oprească pentru a nu îi fi afectat parcursul academic.

Ministrul Transporturilor a povestit că, în timpul studenţiei, a jucat la păcănele, însă nu mai mult de câteva ori. Din păcate, nu a avut parte de câștiguri, ci din contră, astfel că nu a vrut să continue.

„Sincer, cred că da, în studenţie, dar nu mai mult de două ori. Nu mai mult! Fiind totuşi un bun student la matematică, info, nu-mi dădeau bine acele aranjamente. Am pierdut, bineînţeles, dar nu mult. Şi n-am mai jucat”, a povestit Sorin Grindeanu în cadrul emisiunii Insider Politic.

Întrebat dacă a fost vreodată tentat să încerce şi marijuana, liderul PSD a răsăpuns negativ: „Nu. N-am fumat”. Discuția despre păcănele și marijuana cu Sorin Grindeanu a avut loc în contextul ultimelor legi adoptate de Guvern. Recent, guvernanții au adoptat o ordonanţă de urgenţă prin care reglementează industria pariurilor şi a păcănelelor.

„În primul rând, jocurile de noroc nu vor mai putea funcţiona dacă firma nu este înregistrată în România. Vreau să terminăm odată cu situaţia în care companiile de pariuri fac miliarde în România, dar trimit tot profitul în afara ţării şi chiar a Uniunii Europene”, a spus şeful Executivului, Marcel Ciolacu. Premierul a mai spus că Guvernul „creşte semnificativ taxele pentru toate licenţele de jocuri de noroc şi limitează drastic spaţiul de publicitate pe care îl pot cumpăra firmele din această industrie”.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDetalii picante din viața lui Jean Constantin. A furat nevasta unui celebru actor
Articolul următorCum a ajuns Irinel Columbeanu să nu mai știe cine e și ce fel de viață a trăit. Decăderea milionarului de la o avere de neconceput la 2 AVC-uri și „prizonier” într-un azil
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments