Cât costă o porție de sarmale cu mămăliguță la West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun din Drumul Taberei

0
88

West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun din Drumul Taberei, se deschide miercuri seară de la ora 19.00. Care vor fi cele mai mari atracții, dar și cât va costa o porție de sarmale cu mămăligă.Târgul de Crăciun West Side Christmas Market își deschide porțile miercuri seară, la ora 19.00, în Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6. Primăria Sectorului 6 a anunțat care vor fi cele mai mari atracții, dar și cât vor plătii bucureștenii care vor să savureze o porție de sarmale cu mămăliguță.„Un carusel venețian pictat manual, a cărui construcție a durat 9 luni, o roată panoramică de 38 de metri înălțime și 144 de locuri, cel mai mare patinoar din București, căsuța lui Moș Crăciun, atelierul spiridușilor, un trenuleț tematic pentru cei mici, acestea sunt câteva dintre atracțiile celui mai frumos târg de Crăciun din Capitală. West Side Christmas Market se deschide azi, cu focuri de artificii, aprinderea luminilor și concert Fuego”, a transmis, miercuri, Primăria Sectorului 6.

Prețurile la mâncare la Târgul de Crăciun din Sectorul 6

Prețul pentru o porție de sarmale cu mămăliguță pornește aici de la 25 de lei. Însă, vizitatorii târgului vor mai putea cumpăra și alte preparate și băuturi, după cum urmează:

  • cârnați afumați – de la 14 lei/100 g;
  • pomana porcului – de la 10 lei/ 100 g;
  • fasole cu ciolan – de la 10 lei/ 100 g;
  • langoși – de la 15 lei;
  • plăcinte de casă – de la 15 lei;
  • ciocolată caldă – 13 lei;
  • vin fiert – de la 12 lei/ 250 ml;
  • ceai – 10 lei;
  • apă – 10 lei.

Principalele atracții

Caruselul venețian, pictat manual

Caruselul este similar cu cele din timpul celebrului Carnaval de la Veneția. Are un diametru de 11 metri, include o caleașcă, 6 trăsuri și 34 de căluți și poate primi simultan 60 de persoane. Caruselul a fost produs în Italia, în decursul a nouă luni, și este pictat manual. Conține 2.000 de luminițe colorate. Preț: 20 de lei.

Roata panoramică

Roata are 38 de metri înălțime și oferă o vedere de sus a întregului cartier Drumul Taberei. Roata panoramică are 114 de locuri în gondolele care se învârt atât pe verticală, cât și în jurul axelor sale.  Miile de luminițe își schimbă culoarea de la verde, la roșu, abastru, alb și galben, oferind un spectacol fascinant.

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAustriecii sunt nemulţumiţi de bocancii pentru armată produşi în România. Cum justifică ministrul Apărării austriac achiziţia
Articolul următorCe mai face Alexia Tudose, tânăra cu brațele replantate, la un an de la tragedie. E de nerecunoscut!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments