De ce le este frică bogaților României. Sănătatea lor și a apropiaților, pe primele locuri

0
98

Populația Pareto a României reunește 1,9 milioane de oameni, ceea ce înseamnă 20% din publicul comercial general care influențează societatea. Aceștia au cele mai mari venituri declarate și generează anual 28,44 miliarde de euro. Ca o comparație, suma reprezintă 38% din veniturile nete anuale ale restului populației.Românii Pareto sunt profesioniști tineri din mediul urban și care au mai multe surse de venit. Ponderea celor care nu au copii este mai mică față de restul populației. Românii Pareto sunt oameni de carieră, se concentrează mult pe partea profesională a vieții lor. Viața lor însă, în acest an, potrivit studiului, nu mai este chiar atât de roz.

Oamenii bogați ai României consideră că printre barierele care ne împiedică să evoluăm, ca indivizi, comunitate și țară sunt hoția, corupția, lipsa de educație, abuzul de putere, răutatea, dar și lenea, potrivit Adevarul.

Toate acestea sunt un motiv extrem de întemeiat pentru emigrare.  3% dintre românii Pareto sunt deciși să plece definitiv din țară în următorul an.

În ceea ce privește valorile și principiile de viață ale populației Pareto, acestea rămân în continuare familia, corectitudinea și respectul reciproc. Pentru 70% dintre aceștia familia se clasează pe primul loc în viața lor, iar pentru 14% contează perseverența.

Cât despre ce îi sperie cel mai mult pe românii Pareto, temerile acestora au rămas neschimbate în ultimii trei ani: 57% dintre ei se tem că nu i-ar putea susține pe cei dragi în fața unor boli grave, iar 54% se tem pentru propria lor sănătate. Oamenilor le este frică și de instabilitate financiară – 47% – dar și de moarte – 26%, în creștere față de anii trecuți.

Populația Pareto are în continuare încredere în sine și în forțele proprii, dar și-a pierdut încrederea în cei din jur. Iar dacă reușitele li se datorează în mod direct, eșecurile și problemele cu care se confruntă sunt din vina altora.

Românii Pareto sunt români educați, deschiși către nou, către modernism și dezvoltare. Iar cum inteligența artificială pare a fi apogeul tehnologiei moderne aceștia au fost chestionați și cu privire la acest aspect. 10% dintre ei s-au declarat încântați, 46% s-au plasat undeva între încântare și îngrijorare, iar dor 5% au spus că sunt îngrijorați de nivelul de dezvoltare pe care l-a atins inteligența artificială.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments