Pentru prima dată în istorie, conducerea națională a Medicinei Legale este preluată de Diana Bulgaru. Bucureștiul pierde poziția în favoarea Iașului

0
4484

Diana Bulgaru, directorul Institutului de Medicină Legală din Iași va prelua conducerea națională a Medicinei Legale la nivel național.

Pe data de 21 noiembrie, a avut loc sedinta Consiliului Superior de Medicină Legală, la care cei 20 de membri prezenți au decis cu o largă majoritate sa il inlocuiasca pe profesorul de la UMF Carol Davila din București, George Cristian Curcă, directorul INML Mina Minovici, din funcția de Președinte al acestui Consiliu.

Consiliul și-a ales noul președinte, pe profesoara de medicină legală la UMF Gr.T.Popa Iași și directoare a IML Iași, medicul Diana Bulgaru, astfel fiind create premisele înlocuirii profesorului Curcă și din funcția de Președinte al Comisiei Superioare Medico-legale.

„De la Profesorul Minovici până astăzi este pentru prima dată în istoria medicinei legale din România când conducerea activității este pierdută de IML București”, a declarat pentru Curentul Info, profesorul universitar de Medicină Legală Cristian Stan.

Este pentru prima data în cei 130 de ani ai acestei activități cand o femeie vine la conducerea națională a Medicinei Legale și Bucureștiul pierde poziția. Mandatul Dianei Bulgaru este de doi ani.

4.2 6 votes
Article Rating


Articolul precedentUn bacauan, fost director medical și la Iasi a preluat conducerea Spitalului Militar de Urgență Focsani
Articolul următorPompierii ieșeni, pregătiți temeinic pentru codul galben de vreme rea sub care se află județul nostru. Ce ne recomandă
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments