Adevarul despre salariul lui George Simion, de ce i-au retinut 30%: „A intrat in procedura de executare silita pentru o datorie pe care nu a returnat-o”

0
460

Liderul AUR, George Simion, s-a plans zilele trecute ca i s-a retinut 30% din salariu pentru ca ar fi protestat in timpul starii de urgenta. Insa adevarul este cu totul altul, Simion este executat silit pentru ca o datorie nereturnata.

„Acest impostor declara ca i se retine 30% din salariu pentru ca a protestat in pandemie. Adica a facut circ si a indemnat oamenii sa nu se vaccineze.

Adevarul este altul, a intrat in procedura de executare silita pentru o datorie pe care nu a returnat-o!”, a anuntat deputatul USR Cristi Berea.

Simion s-a filmat miercuri in timp ce isi ridica salariul de la Camera Deputatilor plangandu-se ca i s-a retinut 30% pentru protestele din timpul pandemiei.

”Mi-au luat din bani 30%. 7.625 de lei. Dragi prieteni, cu retinere 30 % din salariu mi se opreste, pentru ca am facut protest in timpul pandemiei. Vreau sa va arat fluturasul de salariu, cum vi-l arat in fiecare luna, de 5 luni incoace nu mai pot dona 10.000 de lei, adica 90 % din acest salariu, pentru ca mi se retin si am 7.600”, a spus liderul AUR intr-o filmare pe Facebook.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments