Călin Donca a ajuns de nerecunoscut! Cum a petrecut prima săptămână din arestul la domiciliu şi ce spune despre relaţia cu Dorian Popa

0
119

Călin Donca a ajuns de nerecunoscut! Slăbit, cu barbă și păr mare, Călin Donca arăta de nerecunoscut în fața celor mici. Dar imediat ce s-au obișnuit, lucrurile au revenit la normal, iar toată familia s-a mutat în apartamentul bunicilor, acolo unde milionarul brașovean stă în detenție la domiciliu.

„Soția, rând pe rând a trebuit ca să le spună și partea de arest, închisoare, cum au înțeles ei, deoarece au văzut în diverse medii unde au mers știri”, a spus Călin Donca într-un interviu pentru Kanal D.

Afacersitul și-a petrecut ultimele trei luni în spatele gratiilor. În prima săptămână a stat într-o celulă din Câmpina, alături de alți cinci bărbați arestați: „Cinci persoane în opt metri pătrați, aveam și baie acolo, o baie turcească cu duș deasupra, lângă baie era o mică chiuvetă unde puteam să ne spălăm pe mâini și pe față, iar lângă deja începea un pat supraetajat, în capăt încă unul și aici încă unul”.

Apoi a fost mutat în arestul IPJ Brașov, într-o celulă de 16 metri pătrați, cu alți patru colegi. Şi aici, condițiile au fost greu de suportat: „Rămâne o cameră în care ai o ușă fără clanță, o ușă care nu se deschide când vrei tu, ci când vor ei și când te uiți prin gratii afară, erau gratii și o plasă pe lângă gratii și când te uiți afară în sus, că stai la beci, și vezi o bucată de cer”.

Familia Donca trăiește acum din ajutorul apropiaților pentru că toate conturile le-au fost blocate. Marea dezamăgire a bărbatului este Dorian Popa, care s-a dezis de el supă izbucnirea scandalului. „Am vorbit cu el la telefon ieri, l-am sunat și l-am întrebat dacă dorește să facem un vlog împreună în care să discutăm situația, în care să îmi pună întrebări. Mi-a spus că el nu mai dorește să mai aibă de-a face cu mine, în niciun fel”, a spus Călin Donca.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentA murit Gigi Fedeles, patronul Castelului Medieval!
Articolul următorCum a fost posibil sa se ciocneasca cele doua tramvaie din Bucuresti. Vatmanii sunt raniti – Video
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments