Deputata PSD Oana Bulai cere alocarea a 2,8 milioane lei pentru Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt: “Am depus un amendament la bugetul de stat pentru anul 2024 ce priveste alocarea sumei de bani necesara refacerii in totalitate a sectiei UPU din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt”

0
139

Asemenea amendamente ar trebui aprobate de Parlamentul Romaniei odata cu stabilirea noului buget pentru anul 2024. Ne referim la amendamente care vizeaza alocarea unor sume de bani pentru Sanatate si Educatie. Caci un popor bolnav si needucat nu are cum sa fie unul puternic.

 

Deputata PSD Oana Bulai (foto) a anuntat miercuri, 20 decembrie 2023, ca a depus, alaturi de ceilalti parlamentari social-democrati din Neamt, un amendament prin care solicita alocarea unei sume de bani pentru refacerea Unitatii de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Judetean Neamt. Concret, este vorba despre 2,8 milioane lei, suma care va completa fondurile alocate de Consiliul Judetean Neamt pentru sanatate.

Iata anuntul facut pe pagina sa de Facebook de deputata PSD Oana Bulai:

“Impreuna cu colegii parlamentari social-democrati din Neamt am depus un amendament la bugetul de stat pentru anul 2024 ce priveste alocarea sumei de bani necesara refacerii in totalitate a sectiei UPU din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt.

Amendamentul pe care il vom sustine cu totii vizeaza alocarea sumei de 2.800.000 de lei. Aceste fonduri vor veni in completarea banilor pe care Consiliul Judetean Neamt ii aloca pentru spitalul judetean, pentru sistemul de sanatate din judetul Neamt”.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAcuzatii in rafala pentru liderul USR Catalin Drula din partea Sectiei pentru procurori a CSM: “Amenintari grave la adresa independentei procurorilor… Compromiterea, din punct de vedere profesional si moral, a corpului procurorilor… Si-a exprimat opinia in scopul de a discredita activitatea Ministerului Public si, implicit, a sistemului de justitie din Romania”
Articolul următorIliescu, 4200 € pensie și 325.000 € venituri. Stă într-o vilă de 180 mp în centrul Bucureștiului
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments