Elevii de la Colegiul Pedagogic vor învăța în containere

0
79

Primăria Municipiului Iași a anuntat ca intreaga activitate scolara a Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu” din Iasi va fi mutata in containere pana cand scoala va fi reabilitata complet. Această clădire modulară este, practic, o școală nouă cu toate spatiile de care are nevoie o unitate de invatamant. Primăria Municipiului Iași a alocat Colegiului Pedagogic suma de 800.000 lei pentru ca unitatea școlară să organizeze licitația pentru închirierea, transportul, montarea și punerea în funcțiune a containerelor modulare pentru o perioadă de 36 de luni.

Suma este menită să acopere cheltuielile din acest an, diferența pentru următorii ani urmând să fie asigurată tot din bugetul local.

Saptamana trecuta, proiectantul a transmis Colegiului și devizul general explicitat. Conform acestui document, pentru realizarea școlii modulare este necesară suplimentarea numărului de containere de la 130 la 157. Asta pana cand Colegiul Pedagogic va fi reabilitat complet. Investitia este de 16,7 milioane de euro.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments