Noua strategie a condamnatilor este de a-i verifica pe judecatori daca au depus juramantul de magistrat. Dezvaluirile lui Tudorel Toader si Augustin Lazar despre „centrele de reflectie”

0
94

Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a declarat vineri seara ca printul Paul de Romania a a invocat in Franta, pentru a nu fi extradat in Romania, faptul ca „unul dintre magistratii din completul de la Inalta Curte nu ar fi depus juramantul cu 25 de ani in urma sau 20 de ani in urma”. Informatii despre aceasta noua strategie a condamnatilor, pusa la cale in „centrele de reflectie” au fost publicate in premiera de aktual24.ro in urma cu doua zile.

”S-a facut recurs (…) au invocat faptul ca a fost ilegal compus completul de judecata si anume ca unul dintre magistratii din completul de la Inalta Curte nu ar fi depus juramantul cu 25 de ani in urma sau 20 de ani in urma. Speram ca in recursul inaintat de Parchet sa convingem autoritatile din Franta de faptul ca nu poti sa… chiar daca nu ai documentul fizic ca a fost depus juramantul, totusi, gasim solutii sa demonstram ca acel judecator chiar a fost judecator. Vom face toate diligentele sa reusim sa bifam predarea acestui condamnat pentru fapre de coruptie. De altfel e unul dintre putinele cazuri din Franta in care instanta a refuzat predarea”, a declarat Alina Gorghiu la TVR Info, vineri seara.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentLogodnă în high-life: avocata Gianina-Vera Poroșnicu și omul de afaceri Jullio al-Attar
Articolul următorAccident rutier intre doua autoturisme la ieșirea din Podu Iloaiei
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments