O nouă ipoteză care poate schimba ancheta în cazul incendiului de la Ferma Dacilor. Fura curent?

0
141

O nouă ipoteză ar fi luată în calcul în ancheta tragediei de la Ferma Dacilor. Conform unor surse, pensiunea nu avea contract de furnizare a energiei electrice.

O nouă ipoteză ar fi luată în calcul în ancheta tragediei de la Ferma Dacilor. Pensiunea lui Cornel Dinicu nu ar fi avut contract de furnizare a energiei electrice.

Până acum, 7 oameni, dintre care 3 copii, au fost găsiţi morţi în urma incendiului care a mistuit complexul turistic din Tohani. O singură persoană mai este dispărută.Ferma Dacilor a primit turişti ani de zile, fără acte de funcţionare şi fără autorizaţie de construcţie. Potrivit unor surse judiciare, citate de observatornews.ro, patronul Cornel Dinicu ar fi furat curent, neavând un contract oficial de furnizare energie electrică.

O ipoteza intens discutată în aceste zile era legată de un eventual scandal între un bărbat şi o femeie, amândoi cazați în complex. Anchetatorii au desființat însă aceasta pistă. Nici prezenţa unor aeroterme sau reşouri nu se confirmă, asta pentru că au funcționat până în data de 24 decembrie. Pe 25, centrala deja era reparată.

În schimb, bărbatul nu avea contract de furnizare energie electrică.Procurorii au audiat aseară şi astăzi mai multe persoane, rude, angajați, chiar şi pe patronul pensiunii. Acestal nu a dat însă declarații, din cauza şocului mult prea puternic.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCampaniile de preventie si depistare, finalizate la IRO Iasi
Articolul următor5.000€/lună ia procurorul ce a oprit anchetarea șefilor ISU. Aceștia luau „atenții” la Ferma Dacilor
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments