Tragedie colosală în noaptea de Crăciun: un junior de la CSA Steaua și unul de la New Stars au murit în incendiul de la Ferma Dacilor. Fratele geamăn al stelistului e la Urgență

0
134

Luca (16 ani) și Petru Ene (11 ani) se numără, potrivit surselor Fanatik, printre victimile tragediei din Prahova. Luca era legitimat la CSA Steaua, Petru – la New Stars. Fratele geamăn al lui Luca, Matei, ar fi fost scos din flăcări de tatăl său, decedat.

Incendiul devastator care a mistuit azi-noapte Ferma Dacilor din comuna Tohani (Prahova) lovește tragic și în lumea fotbalului. Asta pentru că doi dintre minorii decedați erau legitimați în București, la CSA Steaua și New Stars! Este vorba despre doi dintre copiii bărbatului care era mâna dreaptă a patronului Cornel Dinicu. Tatăl a murit și el în complexul distrus de flăcări. Al treilea băiat al său, legitimat și el la CSA Steaua, frate geamăn cu unul dintre băieții dispăruți la Ferma Dacilor, a scăpat cu viață, fiind transportat la spitalul ”Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Doi juniori de la CSA Steaua și New Stars au murit în incendiul de la Ferma Dacilor. Erau copiii omului de încredere al patronului

Din informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK, minorii arși la hotelul din Prahova sunt Luca și Petru Ene, în vârstă de 16 ani și, respectiv 11 ani. Matei Ene (16 ani), frate geamăn cu Luca, ar fi fost salvat din flăcări de tatăl său, Lucian Ene, zis ”Pif”, care, potrivit apropiaților, și-ar fi pierdut viața în timp ce încerca să-i scoată ulterior din clădire și pe ceilalți doi fii.

Luca și Matei jucau fotbal la CSA Steaua, la grupa pregătită de Alin Dumitriu. Antrenorul a fost devastat de vestea legată de elevii săi. ”Matei juca pe bandă, extremă stângă sau dreapta, era mai dezvoltat și mai puternic. Luca evolua inter sau în spatele atacanților și avea o tehnică remarcabilă. Ambii au venit de la Chiajna în urmă cu circa un an și jumătate și mama era cea care-i însoțea de obicei la antrenamente”, relatează Alin Dumitriu în exclusivitate pentru FANATIK.

”Petru se număra printre cei mai buni din țară la vârsta lui”

Continuă: ”Sunt complet bulversat. Proveneau dintr-o familie foarte serioasă, părinții se ocupau cu atenție de ei. Ambii erau foarte ascultători la antrenamente și meciuri. Luca era puțin mai rebel, cu personalitate puternică, iar Matei – mai receptiv la sfaturi.  O plăcere însă să lucrezi cu amîndoi! Educați, deloc obraznici, le plăcea să joace fotbal”.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentIanis Hagi s-a căsătorit civil cu Elena Tănase în ziua de Crăciun
Articolul următorȘeful Protecției Consumatorilor lăuda Ferma Dacilor în toamnă: Sunt prieten cu proprietarul
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments