Cum a devenit colegiul Lazăr „moșia” lui George Simion și AUR ? Directoarea dă vina pe elevi

0
166

Unul dintre cele mai bune colegii din țară, Gheorghe Lazăr, a ajuns „moșia” lui George Simion și a partidului AUR. Directoarea, Ionela Neagoe, le-a permis lui George Simion și lui Sergiu Mihalcea, lideri AUR, să le vorbească elevilor.

Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” este al doilea cel mai bun liceu din România. El a devenit o „moșie” AUR, după ce directoarea, Neagoe Ionela, l-a invitat pe George Simion, în septembrie 2022, să le vorbească elevilor la deschiderea anului școlar.

Directoarea, dovezi de lașitate

Luna trecută, la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” a vorbit, într-un amfiteatru, și Sergiu Mihalcea, un alt lider AUR.

Acesta, prieten al Rusiei, a debitat teorii ale conspirației, a făcut politică, a atacat maghiarii din România în fața unor minori.

Într-o discuție cu Newsweek România, pe care o relatăm pe larg mai jos, directoarea Neagoe Ionela a spus că Mihalcea s-a comportat parșiv, că s-a folosit de numele colegiului și că nu îl cunoaște.

Deși a pretins că nu îl cunoaște pe Mihalcea în persoană, la doar câteva minute după discuția pe care am avut-o cu directoarea Neagoe, Sergiu Mihalcea a șters de pe contul său de FB discursul ultra-naționalist avut în fața elevilor de la Colegiului Lazăr. Probabil, a fost sunat de directoare.

Mai jos aveți o imagine din timpul discursului lui Mihalcea de la Liceul Lazăr.

Directoarea Colegiului Lazăr a dat dovadă de lașitate susținând că elevii i-au cerut ca Mihalcea să le vorbească.

Cum a devenit Colegiul Lazăr „moșia” lui George Simion și AUR. Directoarea dă vina pe elevi

La mijlocul lunii decembrie, am avut dovada că invitarea lui Simion în 2022, la deschiderea anului școlar de la Colegiul Lazăr nu a fost un accident sau o întâmplare.

La același Colegiu „Gheorghe Lazăr” a fost invitat, în 13 decembrie 2023, să lanseze teorii ale conspirației, Sergiu Mihalcea, șeful fantasmagoricei Comisii pentru Apărarea Identității Naționale a AUR.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentA murit legenda fotbalului german, Franz Beckenbauer
Articolul următorOvidiu Mugurel Laicu, director DRDP Iași: „O nouă noapte de iarnă severă în care Drumarii au fost prezenți pentru asigurarea viabilității drumurilor”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments