Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu nu vin la Iasi de Ziua Unirii

0
37

Potrivit programului comunicat de Administratia Prezidențială și biroul de presa al Guvernului, Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu vor participa împreună la ceremoniile din București dedicate Zilei Unirii.

La ora 12.00 va avea loc ceremonia de decorare a Drapelelor de Luptă ale Statului Major al Forțelor Terestre și Diviziei 2 Infanterie „Getica”, prilejuită de împlinirea a 165 de ani de la Unirea Principatelor Române.

În schimb, la Iași vor fi prezenți, alti lideri de formatiuni politice: Nicolae Ciuca, George Simion, Cătălin Drula, Eugen Tomac, Ludovic Orban, Diana Sosoaca.

De la ora 10.30, AUR va organiza marșul dedicat zilei de 24 ianuarie iar membrii formatiunii vor pleca din Piața Unirii și se vor îndrepta spre Palatul Culturii.

1 1 vote
Article Rating


Articolul precedentProcurori și polițiști, slugi corupte ale unui cioban infractor din Tătăruși. Cel mai mare infractor dintre candidații la primărie, îl au liberalii la Iași
Articolul următorVIDEO! Cătălin Drulă, președintele USR, Eugen Tomac, președintele PMP și Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei au participat la cea de-a doua ediţie a Convenţiei Românilor de Pretutindeni
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments